Lees de Officiële Beschrijving

Toelatingseisen:

 • een voltooide universitaire studie van de master in de informatica (verkregen titel MSc. of een overeenkomstige ingenieur titel in de informatica)
 • kennis van informatica overeenkomt met een masterdiploma, en een bewijs van deskundigheid op basis van al dan niet gepubliceerde resultaten
 • succesvol afleggen van een toelatingsgesprek vooral gericht op een algemene achtergrond in de informatica en een mogelijke studie profiel van de kandidaat-
 • elementaire kennis van het Engels, zowel de gemeenschappelijke en gespecialiseerde computer science
 • een voorlopige overeenkomst met een potentiële proefschrift begeleider

De uiteindelijke beslissing tot toelating afhankelijk van de decaan van de faculteit, op basis van advies van de toelatingscommissie samengesteld van de borgen van de opleiding.

computerwetenschappen

Toegangsprijs:

560, - CZK voor de aanvraag ingediend om de klassieke vorm (A3 dubbele pagina gedrukte vorm kan worden aangevraagd bij het ministerie van Wetenschap en Buitenlandse. Relaties FPS) 470, - CZK voor on-line applicatie (in het informatiesysteem STAG)

Fee studie in het Engels uitgevoerd:

P1801 Computer Science - 70,999 CZK / studiejaar De vergoeding wordt uitbetaald in euro of het equivalent bedrag van CZK wisselkoers van de Tsjechische Nationale Bank geldig op de datum van betaling aangekondigd. De geaccepteerd voor studies gerealiseerd in een vreemde taal aanvrager is verplicht om onderzoek te betalen op de dag van de inschrijving ten laatste in volledige bedrag voor het hele academisch jaar van tevoren.

Naam van de bank: ČSOB Ostrava Rekeningnummer: 8010-0309706853 / 0300 Constant symbool: 558 (voor de betaling van de bank), Constant symbool :: 179 (voor de betaling slip type A) Variabele symbool: 1013 Specifieke symbool: birthcode van de kandidaat / zonder slash (JJJJMMDD) Bij het indienen van de klassieke vorm (A3 dubbele pagina) de kandidaat stuurt samen met het aanvraagformulier verplichte bijlagen.

Bij het elektronisch indienen van de kandidaat drukt het aanvraagformulier (verkorte versie), ondertekent het en stuurt het samen met de verplichte bijlagen.

Verplichte bijlagen bij het verzoekschrift:

 • bewijs van betaling, zelfs in geval van niet-contante last elektronisch of mobiele telefoon betalingen. Wij accepteren ook e-mail die in het geval van creditering van een bedrag op rekening van de faculteit aan de kandidaat wordt verzonden,
 • een kopie van de masteropleiding, diplomasupplement of certificaat van de definitieve staatsexamen officieel gecertificeerd door vidimation- niet voor afgestudeerden FPS SU; (Aanvragers die niet over een masterdiploma hebben afgerond, zijn verplicht om een ​​kopie van een masteropleiding, diplomasupplement of certificaat van de definitieve staatsexamen officieel gecertificeerd door vidimation tijdens het toelatingsexamen inschrijving indienen of studeren aan de laatste
 • CV inclusief een overzicht van de huidige professionele ervaring
 • lijst van de huidige uitgeefactiviteiten
 • voorlopige goedkeuring van een mogelijke supervisor van de kandidaat met een voorstel van het proefschrift proefschrift

Deadline: 31 mei 2015

Data toelatingsexamen: Juni 2015 (de exacte data zullen worden aangekondigd, zullen de kandidaten een schriftelijke uitnodiging ontvangen).

Gedetailleerd onderzoek informatie:

Het doel van de promotie-onderzoek van de informatica in de tak van de studie autonome systemen is de opleiding van deskundigen voor het ontwerp, onderzoek en toepassingen van een breed spectrum van autonome en multiagent systemen. Studenten kiezen hun specialisatie onder onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie (cognitieve systemen), kennissystemen en kennistechnologie, theoretische en toegepaste robotica, drone controle en verwerking van de datastromen van drones (UAV - Unmanned autonome voertuigen), wiskundige modellering van multi-agent systemen, bio-geïnspireerde multiagent computing, supercomputing technologieën en meer. Ze hebben ook grote kansen voor deelname aan onderzoeksprojecten, subsidies, op korte termijn en lange termijn buitenlandse onderzoeksinstellingen verblijven.

Graduate profiel:

PhD afgestudeerden banen top IT-experts in zowel de particuliere bedrijven en organisaties in de publieke sector te vinden. Ze zijn in staat om deel te nemen aan de ontwikkeling van open-source software platforms, om teams ontwikkelen van grote software projecten te leiden, te ontwerpen en te bouwen kennisbanken, aan consultants van de nieuwste informatietechnologie geworden. Last but not least, kunnen zij hun academische loopbaan als onderzoekers aan universiteiten en internationale onderzoekscentra blijven.

Studie organisatie:

De opleiding is in full-time en part-time vorm. Standard studieduur is 3 jaar in de full-time vorm en 5 jaar in de deeltijd-vorm. Studenten van de full-time vorm zal worden verstrekt een beurs volgens de actuele universitaire regeling. In ruil daarvoor zal ze deelnemen aan onderwijstaken van het Instituut voor Informatica, tot 4 uur per week.

De studie volgt een individueel studieplan onder controle van de student supervisor. De individuele studieplan is ontworpen in samenwerking met de promotor en de student, en moet door de wetenschappelijke raad van de opleiding worden goedgekeurd. De individuele studie plan omvat:

 • het proefschrift thema
 • de lijst van de cursussen van de student moet passeren
 • een lijst van andere taken en suggesties voor de volgende jaren van de studie (wetenschappelijke publicaties, conferenties en workshops participatie etc.)
 • een beschrijving van de voortdurende controle van de stand van de voorbereiding van het proefschrift

De individuele studie plan omvat ten minste 5 cursussen door examens uitgevoerd door een examen tribunaal gesloten. De studenten van de full-time vorm moeten de examens in de eerste twee jaar van de studie, en de studenten van de deeltijd-formulier moet ze passeren in de eerste drie jaar van de studie. De cursussen Autonome Systemen en Engels voor Computer Science zijn verplicht, de student bezoekt ook het Seminarium elk semester van het study.1 Ten minste vier cursussen worden gekozen uit de lijst van keuzevakken volgens het onderwerp van het proefschrift.

Inhoud, omvang en vorm van de staat doctoraal examen:

De staat doctoraal examen wordt georganiseerd als een wetenschappelijke geschil met de kandidaat en het bevat onderwerpen van drie gangen van het individuele studieplan, geselecteerd om te worden verbonden met het proefschrift onderwerp en de examens van de student is geslaagd. De reikwijdte van deze drie gangen is gedefinieerd in de werkelijke gepubliceerde lijst van onderwerpen voor het eindexamen, en in meer informatie ook in de inhoud beschrijvingen van deze cursussen. De student wordt verwacht dat een oriëntatie in de theoretische informatica, kunstmatige intelligentie en het gebied van autonome agenten en multiagent systemen bewijzen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Faculty of Philosophy and Science, Silesian University in Opava »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Duration
Prijs
560 CZK
470, - CZK voor on-line applicatie
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet

Mei 2019