Phd In De Administratie Wetenschappen

University of Minho - School of Economics and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In De Administratie Wetenschappen

University of Minho - School of Economics and Management

Rechtvaardiging en doel

In tegenstelling tot sommige doctoraatsprogramma's die meestal proberen om studenten voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek voor te bereiden, onze Doctoraatsopleiding in Administratieve Wetenschappen biedt een moderne benadering van de studie van het beleid van de besluitvorming processen en het beheer van openbare diensten op gebieden zoals gezondheid, welzijn, milieu, en onderwijs. Dit programma in Administratieve Wetenschappen envisons te rationaliseren en te verbeteren diepgaande wetenschappelijke kennis van het beleid van besluitvormingsprocessen en het beheer daarvan in openbare instellingen en non-profit organisaties en in diverse gebieden, zoals de hierboven genoemde. Kandidaten moeten een Master Degree-programma of een passende wetenschappelijke en professionele curriculum houden om toe te passen.

De Doctoral Programme in Administratieve Wetenschappen bereidt studenten voor op zelfstandig wetenschappelijk werk te ondergaan, zo bij te dragen aan de vooruitgang van de kennis op het gebied van Administratieve Wetenschappen, die op het gebied van openbaar bestuur, het overheidsbeleid, politieke en administratieve organisatie, administratie omvat, toegepast openbaar bestuur en beheer van de begroting.

Het programma cursussen en thesis toezicht wordt verzekerd door erkende faculteit leden, houders van PhD-diploma's door prestigieuze nationale en internationale instellingen. Deze geleerden integreren het Centrum voor Onderzoek in de Politieke Wetenschappen (CICP), een R & D-eenheid op EEG / UM gerangschikt als "uitstekend" door de Portugese Stichting voor Wetenschap en Technologie (FCT), en waarvan het onderzoek omvat individuele en collectieve projecten, waarvan een deel wordt gefinancierd door dezelfde entiteit.

Wilt u uw technische, menselijke en professionele carrière te verbeteren door middel van een derde cyclus van studies op het gebied van Administratieve Wetenschappen? Dit programma zal u voorzien van een uitstekende training, sterk gebaseerd op de beste nationale en internationale praktijken en verankerd in de wetenschappelijke nauwkeurigheid en praktische ervaring van een hoog gekwalificeerde docenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,750 EUR
Locations
Portugal - Braga
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Braga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan