Phd In De Architectuur

University of Minho - School of Arquitecture

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In De Architectuur

University of Minho - School of Arquitecture

De Doctoraal programma aangeboden door de School voor Architectuur van de Universiteit van Minho in Guimarães (EAUM) verleent de mate van Doctor in de Architectuur in drie vakgebieden:

  • Stad en territorium;
  • Bouw en Techniek;
  • Architectonische cultuur.

Met meerdere jaren ervaring, de belangrijkste doelstellingen zijn verschillende onderzoeksmethoden vaardigheden en methoden te ontwikkelen door gebruik te maken van de conceptuele en methodologische kaders die bijdragen aan de uitbreiding van het brede disciplinaire gebied van de architectuur.

Deze Doctoral Program profiel, wat overeenkomt met 180 ECTS, duurt 6 semesters. Het programma bestaat uit twee alternatieve plannen, A en B: - Plan A: Inclusief twee semestres, met verplichte frequentie in het curriculum opleidingsonderdelen, gevolgd door vier maanden fot het proefschrift ontwikkeling. Voor de academisch jaar 2016/2017 de cursus wordt geopend in Constructies en Tecnology onder het thema "innovatieve systemen voor de bouw en revalidatie". De 1e gesprek over de aanvragen is geopend van 1 tot en met 20 juli 2016; de 2e oproep van 15 augustus tot 16 september 2016. Het Seminar "innovatieve systemen voor de bouw en Rhabilitation" tellen met de steun van gerenommeerde nationale en internationale experts en het moet een wetenschappelijke en kritische reflectie te bieden op opkomende en fundamentele kwesties over hedendaagse denken in de bouw en de technologie over architectuur.

  • Plan B: Duurt 6 semesters die volledig gewijd aan het proefschrift, zonder curriculum component, met uitzondering van het aanbieden van "Methoden en Onderzoek Practices '(30 studiepunten in het eerste semester). Het is gebaseerd op een tutorial-systeem nauw toezicht van een wetenschappelijk adviseur zodat de student een geïndividualiseerd vormende cursus te bouwen aangepast aan haar onderzoeksdomein en zorgen voor voldoende flexibiliteit binnen een omgeving die de participatie en ervaring tussen studenten en wetenschappelijke adviseurs bevordert. Registraties zijn permanent open tijdens het academiejaar. Inzendingen kan door het invullen van een applicatie die, omvat onder Andere gegevens worden verzonden, een Thesis Voorstel Plan opgeven van een voorlopige wetenschappelijk adviseur van de EAUM worden goedgekeurd.

Het proefschrift kan twee uitkomsten te nemen: ofwel een "proefschrift" (gericht op een methodologie van theoretisch onderzoek en productie); of van een "project" (gericht op een praktisch onderzoek, dat is gestructureerd in een architectonisch voorstel met een beschrijvende en rechtvaardigen verslag aan de relevantie en originaliteit van de scriptie te tonen).

EAUM Doctoral Program in Architecture is geleed met de R & D-eenheid 'Landschappen, erfgoed en Territory Laboratory' (Lab2PT) geëvalueerd door FCT (Portugese National Science Foundation) met een graad van 'Very Good', een combinatie van vaardigheden binnen de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen brede interdisciplinaire veld, de integratie van een breed onderzoeksteam van verschillende wetenschappelijke gebieden.

Lab2PT is opgebouwd uit drie onderzoeksgroepen op basis van hun identiteit en doelstellingen: Landschappen en Societies (landen), Design and Technology (Detech) en Ruimte en vertegenwoordiging (spacer). Leden van Lab2PT nauw met elkaar te maken van hun uiteenlopende disciplinaire deskundigheid, het genereren van een intern netwerk van human resources, een waardevol instrument om de wetenschappelijke kwaliteit van de projecten en de resultaten te bevorderen, en profiteren van de geïnstalleerde laboratoriumonderzoek capaciteit en een uitgebreide internationale interactie.

EAUM's Doctoral Program in Architecture staat open voor houders van een master's degree of gelijkwaardig, wiens eerdere opleiding in architectuur, of aanverwante gebieden, wordt erkend door de Wetenschappelijke Raad.

Aanvragers moeten voldoen aan een van de volgende eisen: a) Schrijf houders van een masterdiploma of wettelijk gelijkwaardige opleiding; b) Schrijf de houders van een diploma hoger onderwijs op het gebied van architectuur of gelijkwaardig en een relevante academische of wetenschappelijke opleiding beoordeeld door de Wetenschappelijke Raad van de EAUM om ervoor te zorgen dat de kandidaten in staat zijn om deze cyclus van studies uit te voeren; c) Schrijf de houders van een academische, wetenschappelijke of professionele curriculum beoordeeld door de Wetenschappelijke Raad van de School of Architecture van de EAUM om ervoor te zorgen dat de kandidaten in staat zijn om deze cyclus van studies uit te voeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Portugees
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Portugal - Guimarães
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Guimarães
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan