Lees de Officiële Beschrijving

1

De PhD in Cognitive Neuroscience op SISSA is gericht op het verstrekken van studenten met de fundamentele kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van cutting-edge onderzoek in het veld, die uiteenlopende onderwerpen, zoals waarneming, taal, geheugen, actie, en sociaal gedrag. Sommige van ons onderzoek is ook translationeel in de natuur (bijvoorbeeld cognitieve neuropsychologie), dus kans op een carrière buiten de academische wereld aanbieden.

De School is sterk onderzoek dat gericht. Onze faculteit wijden het grootste deel van hun tijd aan het onderzoek, waardoor het aanbieden van een uitzonderlijke mentorschap. Deze aanzienlijke investeringen in onderzoek is terug te vinden in ons vermogen om zeer concurrerende financiering aan te trekken (er zijn er vijf aan de gang ERC-subsidies in de groep, een aantal Human Frontier projecten, en ga zo maar door); het ontwikkelen van een sterke onderzoeks-banden, zowel lokaal (bijvoorbeeld de gezondheidszorg systeem van de regio Friuli Venezia Giulia, de Unione Italiana Ciechi, de Universiteit van Trieste) en internationaal (bijvoorbeeld NTNU, Harvard, Oxford); en publiceren in vooraanstaande tijdschriften zoals Current Biology, PNAS, Science en Nature.

2

Het programma heeft een sterk interdisciplinaire benadering: onze onderzoeksthema's en expertise zijn geschikt voor studenten met een achtergrond in de informatica, wiskunde, geneeskunde, experimentele psychologie, theoretische fysica, biologie en linguïstiek, evenals de neurowetenschappen goede, natuurlijk. De officiële taal in SISSA is Engels, dus Italiaans spreek is geen vereiste.

De werklast is vooral gericht op het uitvoeren van een onderzoeksproject onder leiding van onze faculteit, en in samenwerking met collega-studenten, postdocs en eventueel externe deskundigen, zoals neurologen, biologen of revalidatie-experts. Voor eerstejaars studenten, de school biedt ook cursussen op de fundamenten van de cognitieve neurowetenschappen, zowel theoretische en methodologische.

In aanvulling op deze frontale en hands-on leren, de School biedt haar studenten met een levendige onderzoeksomgeving, verdere bevordering van hun groei. Een journal club serie vindt plaats wekelijks; post-docs bieden onderzoek praat om de twee weken; een zomercursus wordt jaarlijks aangeboden, dat het om SISSA zowel een cohort van briljante externe studenten om te communiceren met, en een aantal van de meest gevestigde wetenschappers in het veld; nationale en internationale bezoekers komen regelmatig SISSA biedt zowel cutting-edge gesprekken en kansen voor vergaderingen één-op-één of een kleine groep. Eerdere bezoekers zijn de helderste sterren in de cognitieve neurowetenschappen hemel, zoals Noam Chomsky, Edvard Moser, en Alfonso Caramazza.

De duur van het programma is drie jaar, maar een jaar verlengingen zijn typisch (gedekt door een school toelage). Het is ook mogelijk om wat tijd door te brengen tijdens het promotieonderzoek bij een andere onderzoeksinstelling, als dat nodig is voor de succesvolle afronding van het project.

Recente plaatsingen na het promoveren aan SISSA omvatten

  • Harvard University (Cambridge, USA),
  • Princeton University (Princeton, USA),
  • Noorse Universiteit voor Wetenschap en Technologie (Trondheim, Noorwegen),
  • Glasgow University (Glasgow, Schotland, UK),
  • Universiteit van Manchester (Manchester, UK),
  • Université de Genève (Genève, Zwitserland),
  • University of Southern California (Los Angeles, USA),
  • Radboud Universiteit Nijmegen (Nijmegen, Nederland),
  • Universiteit van Sydney (Sydney, Australië).
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 12 andere vakken van International School for Advanced Studies (SISSA) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019