Lees de Officiële Beschrijving

Onze postdoctorale programma's, elk met verschillende programma-eisen, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen. De Europese richtlijnen voor het hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-akkoorden. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek voor het afstuderen worden ingediend. Postgraduate programma's zijn geavanceerde academische programma's voor hogeschool en universiteit afgestudeerden, maar ook voor werkende professionals die een progressieve carrière op het gebied van communicatie en vrije kunsten na te streven. werkelijk wereldwijde gemeenschap van het college biedt volop mogelijkheden voor studenten om academische onderwerpen die van belang en het onderzoek voort te zetten met de nadruk op de globalisering, communicatie en het hoger onderwijs. Niet alle programma's worden aangeboden op alle campussen.

Cursussen

Postdoctorale opleidingen zijn onderverdeeld in programma-specifieke cursussen. Keuzevakken kunnen gekozen worden uit een van de geplande cursussen op postdoctoraal niveau. Programma-specifieke cursussen zijn gepland op basis van inschrijvingen en kunnen niet beschikbaar zijn op alle campussen. Studenten worden geadviseerd om cursussen te voltooien en verdien credits op het hoogste niveau mogelijk te maken.

programma-eisen

  • Totaal 60 studiepunten
  • Graduate opleidingen 60 studiepunten
  • Cursussen (PhD) 15 kredieten / 3 gangen
  • Cursussen (Communicatie) 15 kredieten / 3 gangen
  • Cursussen (Hoger Onderwijs) 15 kredieten / 3 gangen
  • Proefschrift 15 credits

U van programma als de studies begonnen is mogelijk zolang het programma wordt voldaan aan het eind van de studie. Daarom moet de beslissing om over te schakelen zo snel mogelijk worden gemaakt om te voorkomen dat niet aan de eisen in het programma beoogde looptijd programma.

Proefschrift

Het uitgebreide proefschrift werk bestaat uit een proefschrift voorstel en de eigenlijke proefschrift. Voorstellen voor de titel en de inhoud worden ingediend door de student en worden goedgekeurd door onze academische raad. Proefschrift werk kan rechtstreeks verband houden met de professionele activiteiten van de student.

Toelatingseisen

vaardigheid in het Engels

Master diploma (of gelijkwaardig)

  • Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen academische of professionele Master graden.
  • Graden met 60 Europese studiepunten of 40 Amerikaanse semester credits worden als gelijkwaardig beschouwd.

carrièreperspectieven

Onze opleidingen en cursussen zijn carrière-georiënteerd in de natuur en bieden studenten met een hoge mate van flexibiliteit tijdens hun postdoctorale studie. Focussen op een breed scala van gespecialiseerde onderwerpen, zijn studenten uitgerust met de nodige vaardigheden en kennis succesvol te zijn in de huidige wereldeconomie te zijn, en zijn opgesteld voor een breed scala aan professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden.

Postgraduate programma's zijn een uitstekende keuze voor universiteit en universitaire afgestudeerden met enkele jaren relevante werkervaring die graag hun inzetbaarheid in de baan de huidige markt stijging zien door zich in strikte en uitdagende academische postdoctorale studie aan een relevante academische opleiding op het gebied van liberale verkrijgen kunsten.

Na het afstuderen, studenten vooraf vooral hun carrière met toegang tot de upper-level management posities in nationale en multinationale bedrijven en organisaties in verschillende economische sectoren. Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun studie voort te zetten zonder onderbreking in bijna elk van onze andere graduate en postgraduate programma's verder te verbeteren hun loopbaanvooruitzichten.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van European College for Liberal Studies »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum