Phd In De Ecologie, Spiritualiteit En Religie

California Institute of Integral Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In De Ecologie, Spiritualiteit En Religie

California Institute of Integral Studies

Een eenmalige $ 5000 beurs is beschikbaar voor nieuw toegelaten studenten in het Ecologie, spiritualiteit en religie Program voor Fall 2015.

We leven in het midden van een van de grootste overgangen in de geschiedenis van de aarde. De mensheid, nadat hij een planetaire kracht, is nu het vormgeven van zowel de eigen toekomst en de toekomst op lange termijn van miljoenen soorten van leven. Deze beslissende proces beslaat de meest creatieve persoonlijkheden van onze tijd.

Een van de belangrijkste recente ontwikkelingen is de betrokkenheid van onze spirituele tradities in deze transformatie van bewustzijn en de samenleving. Wanneer de morele kracht van religies van de wereld gecombineerd met de diepgaande kennis van de ecologie, zal de mensheid zich vinden in het centrum van die diep mysterieuze proces waarbij de Aarde Gemeenschap zich revitaliseren.

ONZE MISSIE Tal van in elkaar grijpende ecologische crises, met inbegrip van massale uitsterven van soorten, klimaatverandering, woestijnvorming en armoede, markeer de 21e eeuw als een tijd van ongekende verandering en uitdaging. Deze ecologische verwoesting vraagt ​​wetenschappelijke, economische en beleidsmaatregelen voort. Maar een dergelijke standaard reacties blijken vaak onvoldoende om de omvang van de crisis.

Veel vooraanstaande denkers zijn gekomen om te begrijpen dat de ecologische crisis is een crisis van het menselijk bewustzijn, en vereist fundamentele revisies van culturele waarden. Het tempo van de wereldwijde veranderingen vraagt ​​om een ​​goed begrip van het proces waarin de mensheid kwam naar dit kruispunt in planetaire geschiedenis. Het vraagt ​​ook om meer verlichte manier van denken en het zijn in de wereld. 'S werelds religieuze en spirituele tradities bieden diep inzicht in de menselijke conditie, samen met diepgaande leringen over hoe mensen moeten zich tot elkaar en tot het aardse leven. Vragen over de rol en betekenis van het menselijk zijn religieuze speurtochten millennia verlicht; deze zelfde vragen inspireren de hedendaagse zoektocht naar ecologische duurzaamheid. De concentratie in de ecologie, spiritualiteit en religie in KII is ontworpen om studenten te helpen om deze en verwante vragen met wreedheid, inzicht, en de werkzaamheid aan te pakken.

Geïnspireerd door zulke visionairs als geologian Thomas Berry; Zijne Heiligheid de Dalai Lama; systemen theoreticus Joanna Macy; Nobelprijswinnaar en Green Belt Movement oprichter Wangari Maathai; World Resources Institute oprichter Gus Speth; Forum on Religion and Ecology oprichters Mary Evelyn Tucker en John Grim; en vele andere vooraanstaande denkers, de ecologie, spiritualiteit en religie concentratie nodigt studenten in een opkomende discussie waarin ze nieuwe kennis zal genereren, wat bijdraagt ​​aan een groeiend gebied van wetenschappelijk onderzoek en activisme.

Door de ecologie, spiritualiteit, religie en de concentratie in het departement Filosofie en religie op KII, master-en promovendi verkennen de rol van wereldbeelden, filosofieën, en religie in het begrijpen van en reageren op elkaar verbonden mondiale ecologische crises. Ze krijgen faciliteit met ecologische principes en praktijken. Zij ontwikkelen de kennis en wijsheid om te reageren op de ecologische verwoesting van het helen van integraal en transdisciplinair perspectieven. Studenten verwerven vaardigheden en inzicht om praktijken, wereldbeelden, en het bewustzijn te transformeren in dienst van een meer rechtvaardige, duurzame en bloeiende toekomst.

uniek geïntegreerd curriculum van het programma onderzoekt vragen als: Wat is de rol van religie, spiritualiteit en cultuur in de ecologische crises van onze tijd? Wat ecologische inzichten doet religieus erfgoed aanbod van de wereld? Hoe kan wereldbeelden helpen verkennen om te begrijpen en aan te pakken ecologisch trauma?

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Intro to PCC - Elizabeth Allison on Ecology, Spirituality, and Religion (1 of 2)

Intro to PCC - Elizabeth Allison on Ecology, Spirituality, and Religion (2 of 2)