Lees de Officiële Beschrijving

PhD in de fysica van halfgeleiders

Voertaal: Russian

De afdeling fysica en technologie van nanostructuren is bedoeld om hooggekwalificeerde specialisten op dit gebied te bereiden.

Het moderne begrip van nanostructuren omvat een breed scala aan materialen en apparaten die op absoluut verschillende gebieden van toepassing zijn: van elektronica en mechanica tot biotechnologie.

Naast de laboratoria van de afdeling worden faciliteiten voor de stagiairs verstrekt door de Academische Universiteit, het Ioffe Instituut en het Wetenschappelijk-Technisch Centrum van Micro-elektronica.

De afdeling biedt de volgende postdoctorale opleiding aan:

  • Fysica van halfgeleiders.

Het gebruik van unieke experimentele en technologische basis van de laboratoria van academische instituten in de loop van de training creëert gunstige voorwaarden om moderne onderzoeks- en technologische methoden te beheersen.

Hoofd van de afdeling is Academic Zhores I. Alferov.

Collegegeld

  • Geen collegegeld voor burgers van Rusland, Khazakstan en Wit-Rusland;
  • 20 000 RUB per semester voor burgers van andere voormalige CIS-leden;
  • 30 000 RUB per semester voor andere internationale studenten.

Over de Academische Universiteit

Het Hoger Onderwijs Centrum van de Academische Universiteit is de enigste hoger onderwijsinstelling aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Het hoger onderwijscentrum is gericht op het opleiden van MSc en PhD's en het verstrekken van voortgezette professionele opleiding en gevorderde training.

De Academische Universiteit ligt aan Khlopin Str. 8/3, Sint Petersburg, Rusland. De klaslokalen en laboratoria van de Academische Universiteit zijn goed uitgerust. Bij de Academische Universiteit zijn er ook computerlessen, een vergaderzaal, een zaal voor theatervoorstellingen, een bibliotheek, een kantine, een noodhulp, een hotelcomplex en een sportcomplex met een overdekt zwembad, een overdekt zwembad tennisbaan en een fitnessruimte. Studenten en medewerkers van de Academische Universiteit kunnen gebruikmaken van de diensten van het St. Petersburg Clinic Hospital of the RAS. De slaapzaal van de Academische Universiteit is gelegen in Maurice Toreza Ave. 37/2.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019