Read the Official Description

1

SISSA verheugd over de aanvragen voor maximaal 6 posities voor een nieuwe Fast Track PhD in de gecondenseerde materie fysica beginnen in oktober 2016

SISSA heeft net een nieuw programma gelanceerd voor snellere toegang tot een doctoraat in de gecondenseerde materie. De beste studenten zullen in staat zijn om lezingen bij te wonen SISSA terwijl nog hun laatste jaar van de opleiding Master in de fysica het bijwonen van de Universiteit van Trieste.

Het PhD-cursus 'Theorie en numerieke simulatie van de gecondenseerde materie "is een rijke en volledige post-graduate programma van maximaal 4 jaar van de opleiding en onderzoek met betrekking tot de verschillende aspecten van het veld. De fast track-programma geeft studenten de mogelijkheid om hun onderzoek carrière een jaar eerder beginnen, studeren en werken in een dynamische internationale omgeving. Studenten aan SISSA hebben voortdurende nauwe interactie met hun begeleiders, alsmede met een aantal wetenschappers en specialisten in hun vakgebied.

Om toegang te krijgen tot deze fast track PhD-programma studenten worden geselecteerd op basis van hun curriculum en twee toelatingsexamens, één voordat u zich inschrijft de Master en één na twee jaar om te worden toegelaten tot de PhD. De twee studenten, die het best scoren in de selectie, zal tot 750 euro per maand worden verleend voor kosten van levensonderhoud in Triëst en de universiteit kosten te dekken.

info

SISSA is een wetenschappelijk centrum op het gebied van natuurkunde, wiskunde en Neurowetenschappen, gelegen in een campus met een prachtig uitzicht over de stad en de golf.

Hoe toe te passen

Aanvragen zullen worden geaccepteerd van 15 juni tot 1 september 2016 e-mail: cm@sissa.it

"SISSA is een droom voor een jonge wetenschapper. Het is het centrum van een van de grootste en meest levendige uitmuntendheid palen in Condensed Matter Physics. "

Massimo Capone, hoogleraar aan SISSA

"Een ondersteunende omgeving en nauwe relaties met collega's voelde ik me thuis. De mix van de zee en de bergen is een enorme bron van ideeën. "

Mariani Rusishvili, promovendus bij SISSA

"SISSA is een prachtige omgeving, van de wetenschappelijke en menselijke standpunten. Ik heb sterk verrijkt en bereid zijn om het onderzoek en het leven in het algemeen worden geconfronteerd. "

Angelo Russomanno, post-doc bij ICTP

Program taught in:
Engels

See 12 more programs offered by International School for Advanced Studies (SISSA) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019