De doctoraatsopleiding in de informatica en informatiewetenschappen is ontworpen om onafhankelijke wetenschappers, goed voorbereide onderwijzers, en cutting-edge onderzoekers klaar om uit te blinken in hun werk in de informatica en interdisciplinaire academische of industriële omgevingen te produceren. De mate wijst op twee van de meest unieke kenmerken van de Golisano College: de breedte van het programma-aanbod en de wetenschappelijke focus op het ontdekken van oplossingen voor echte problemen door het balanceren van theorie en praktijk.

Het programma richt zich op de theoretische en praktische aspecten van cyberinfrastructure zoals toegepast op specifieke problemen op meerdere domeinen. Het is een mix van de intra-disciplinaire computergebruik kennisgebieden en interdisciplinair domein gebieden.

cyberinfrastructure

Cyberinfrastructure (CI) is een uitgebreide infrastructuur integratie van hardware, data, netwerken, en digitaal-enabled sensoren om veilig, efficiënt, betrouwbaar, toegankelijk, bruikbaar, en interoperabele suites van software en middleware services en tools te bieden. Onze doctoraatsprogramma speelt een leidende rol in de CI het onderzoek door het verstrekken van mensgerichte gereedschappen voor de wetenschap en techniek gemeenschappen. Deze tools en diensten richten zich op gebieden zoals high performance computing, data-analyse en visualisatie, cyber-diensten en virtuele omgevingen, en het leren en kennismanagement.

Toelatingseisen

Om in aanmerking voor toelating tot het doctoraat programma in de informatica en informatiewetenschappen, moeten de kandidaten voldoen aan de volgende eisen voldoen:

  • Baccalaureaat of zijn erkende equivalent. Aangezien het programma omvat een breed scala aan disciplines, studenten met verschillende achtergronden (bv, techniek, wetenschap, letteren, beeldende kunsten, het bedrijfsleven, en disciplines met voldoende computers achtergronden) worden aangemoedigd om te solliciteren. Aanvragers moeten de volgende minimale opleiding werk eisen: een volledig jaar van de studie in de programmering en informatica concepten; sterke wiskundige achtergrond in vakken als discrete wiskunde en kansrekening en statistiek; en geschiktheid, visie en ervaring (indien van toepassing) in de informatica en informatiewetenschappen gerelateerd onderzoek.
  • Officiële transcripten (in het Engels) van alle eerder voltooide werk natuurlijk.
  • Graduate Record Examination (GRE), basisexamen score binnen de laatste 5 jaar.
  • Een verklaring van het doel, met, maar niet beperkt tot, het onderzoek ervaringen en interesses, motivatie om doctoraat na te streven, en lange-termijn doelstellingen.
  • Curriculum vitae of cv
  • Twee aanbevelingen van individuen die goed gekwalificeerd zijn om het potentieel van de student voor succes te beoordelen.
  • Professional of research paper monster (s), indien beschikbaar.


Voor studenten wier moedertaal niet het Engels, scores van de Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) moet worden ingediend. Een minimale score van 570 (paper-based), 230 (computer-based), of 88 (internet-based) is vereist.Interview

Een interview door één of meer van de doctoraatsopleiding faculteit en / of toelatingscommissie kan nodig zijn voor de kandidaten in aanmerking voor toelating voorafgaand aan de definitieve selectie. Dit interview kan worden uitgevoerd via de telefoon.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 7 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet