Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van het programma is om postdoctorale studie te bieden in het multidisciplinaire gebied van International Studies. Sinds International Studies bestaat uit vele wetenschapsgebieden, in de structuur van het programma zoals wetenschappen als International Law, International Economics, Theorie van de Internationale Betrekkingen, Geschiedenis van de internationale betrekkingen, de Regionale Studies kan worden gevonden. De lezingen van de Doctoral School worden voornamelijk georganiseerd door het Departement van World Economy (Faculteit Economie) en het Instituut voor Internationale Studies (Faculteit Sociale Wetenschappen).

De doctoraatsopleiding omvat twee belangrijke gebieden: onderwijs en onderzoek. De eerste twee jaar van de cursus vormt de educatieve periode. Onderzoek begint parallel met het educatieve programma, en maakt het laatste jaar van het programma. Het eerste jaar van studies omvatten kernvakken op de methodologie en theorie, sommige bijgewoond door studenten van beide subprogramma's, terwijl anderen zijn natuurlijk specifiek.

De leerlingen moeten aan het eind van hun eerste jaar een onderzoeksvoorstel in te dienen. Op basis van hun voorstel een toezichthouder wordt benoemd door de Raad van de Doctoral School. Tijdens het tweede studiejaar subprogramma-specifieke lessen en alternatieve onderwerpen worden bestudeerd. Ook de voorbereiding op het schrijven van de scriptie begint tijdens het onderzoek seminars. Tegelijkertijd onderzoek forums worden gehouden om discussies en een beter begrip van de resultaten van het onderzoek eerder gedaan te schakelen.

  • Taal van het programma : Engels - Hongaars
  • Discipline van de wetenschap : Sociale wetenschappen
  • Tak van de wetenschap : economie, politieke wetenschappen

subprogramma's

Wereld Economie

Hoofd van de Wereld Economie Subprogramma: Professor András Blahó CSc

Departement Wereld Economie

International en veiligheidsstudies

Hoofd van het Internationaal en Veiligheidsstudies Subprogramma: Professor Erzsébet Kaponyi, PhD dr. habil.,

Instituut voor Internationale Studies

Opleiding te volgen in:
Engels
Hongaars

Zie 3 andere vakken van Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Prijs
1,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum