Phd in de internationale betrekkingen

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in de internationale betrekkingen

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

Het voorstel moet betrekking hebben op

  • duidelijke omschrijving en onderbouwing van het onderwerp
  • overzicht van de literatuur en de huidige stand van de techniek op het gebied van het project
  • doelstellingen van het project
  • veronderstelde methodiek
  • een lijst met referenties

Kandidaten voor het doctoraat op het gebied van internationale betrekkingen kan een proefschrift onderwerp uit de lijst van prioritaire thema's die door het ministerie van Internationale Betrekkingen (IR) en het ministerie van Veiligheid Studies voor het academiejaar kiezen (deze onderwerpen worden gepubliceerd op de IR Department webpagina tegen het einde van maart 2017 ten laatste).

De aanvragers wordt sterk aangeraden om potentiële supervisor te raadplegen over het onderzoeksvoorstel vóór de indiening.

De toelatingsprocedure wordt uitgevoerd in twee rondes. In de eerste ronde beoordeelt de toelating boord van het onderzoeksvoorstel op basis van de wetenschappelijke waarde en de verenigbaarheid met de prioritaire thema's worden aangeboden door de departementen en stelt de vereiste drempel van de punten voor de opmars naar de tweede ronde. Aanvragers die de drempel passeren worden uitgenodigd voor een gesprek.

Het interview wordt geëvalueerd in de punten ook. De decaan van de faculteit stelt de vereiste drempel die nodig is voor toelating.

Het interview is bedoeld om na te gaan

  • doelstellingen van het onderzoeksproject
  • theoretische en methodologische kader van het voorgestelde project
  • haalbaarheid van het onderzoeksplan, zijn grenzen

Criteria voor de eindbeoordeling:

De aanvrager kan ontvangen tot maximaal 40 punten in elke ronde. In de tweede ronde 10 punten zijn gereserveerd voor eventuele bonus voor uitgaven (artikelen, essays) met betrekking tot het onderwerp van het proefschrift project. De kandidaat moet een Master afgestudeerd, bij voorkeur op het gebied van de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen.

Zie ook het artikel IV, lid 4, van de voorwaarden voor toelating procedure

Informatie over de uitoefening van de afgestudeerden

Afgestudeerden van ons doctoraal programma in de internationale betrekkingen zijn goed uitgerust aan het werk als hooggekwalificeerde deskundigen in de academische wereld (dat wil zeggen in het onderzoek), analytische afdelingen en universiteiten te vinden. Hun kwalificaties hen in staat stellen om hun vaardigheden toe te passen in leidinggevende posities in overheidsinstellingen, de administratieve apparaat van internationale organisaties, internationale NGO's en een hele spectrum van particuliere instellingen. De kennis en vaardigheden van onze afgestudeerden te verwerven in de analyse van de internationale politiek, internationale economische betrekkingen, de Europese integratie en het internationaal recht worden geschraagd door een conversance met relevante theoretische concepten en methoden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Tsjechisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Voltijd
Price
Prijs
250 EUR
per semester
Locations
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan