Phd In De Internationale Betrekkingen

The Graduate Institute of International and Development Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In De Internationale Betrekkingen

The Graduate Institute of International and Development Studies

Dit doctoraat in Internationale Betrekkingen is ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in de internationale betrekkingen met nauw contact met het onderzoek. Het programma geeft studenten de waaier van vaardigheden die nodig zijn om hun proefschrift te produceren en uit te voeren en diepgaand onderzoek na hun studie te begrijpen.

PhD met een specialisatie in Internationale Betrekkingen

De PhD is ontworpen om studenten voor te bereiden op een carrière in de internationale betrekkingen met nauw contact met het onderzoek, hetzij als producent of consument. Studenten toegelaten tot de opleiding moet vlak aarding een solide master in de internationale betrekkingen in het algemeen en, indien mogelijk, in de politieke wetenschappen. Het eerste jaar van het programma is verdeeld tussen de gevorderde cursus werk in de kwalitatieve en kwantitatieve methode, maar ook in inhoudelijke deelgebieden. Dit werk, evenals een gespecialiseerde doctoraatsseminarie, deelname aan colloquia en doctoraal retraites, en semi-handleiding werken met een adviseur, geeft studenten het bereik van de vaardigheden die nodig zijn om te komen met een proefschrift prospectus en vervolgens onderzoek en schrijven in de komende paar jaar. Studenten werken nauw samen met adviseurs en andere faculteit; zij hebben de mogelijkheid om te werken aan meerdere projecten en presenteren hun onderzoek op grote internationale bijeenkomsten.

Toelatingseisen

PhD in International Relations: Diploma of Advanced Studies (DEA) of een Master's degree in politieke wetenschappen of in een verwante discipline + hebben afgerond, voor zover mogelijk, een diaken of Masters niveau onderzoek proefschrift (gelieve een kopie bij uw aanvraag ).

Taaleisen


Het Instituut is een tweetalig Engels-Frans instelling; studenten zijn dan ook verplicht om hun kennis van deze talen aan te tonen door het opnemen van de betreffende certificaten met hun aanvraagformulieren.

Engels

* Vereist niveau: de kandidaten zijn verplicht om een ​​uitstekende beheersing van de taal aan te tonen, zowel mondeling als schriftelijk, blijkend uit een taal certificaat

* De kandidaten van het Engels als moedertaal en degenen die secundaire of post-secundair onderwijs in het Engels hebben afgerond, afgesloten met een diploma, zijn vrijgesteld van deze eis.

Frans

* Niveau nodig: een passieve kennis van het Frans kan tijdens het eerste semester studie worden verworven ;.


* De kandidaten die native Franstaligen, kandidaten die secundaire of post-secundair onderwijs in het Frans hebben afgerond, afgesloten met een diploma, of gegadigden die een Frans diploma gelijkwaardig hebben verkregen om een ​​DELF B2 zijn vrijgesteld van deze eis.

* Verzoek om een ​​verklaring van afstand: de kandidaten zonder voorkennis van het Frans kunnen een ontheffing aanvragen. Na een succesvolle toelating tot het Instituut zullen ze verplicht om een ​​intensieve cursus Frans in de 3 weken voorafgaand aan het begin van de herfst semester en voor de duur van het eerste semester te wonen; na afloop van de cursus zullen ze worden verplicht om een ​​taaltest te nemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 CHF
Locations
Verenigde Staten - Cambridge, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zwitserland - Genève
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per termijn; CHF 2.500 internationale student