Phd In De Internationale Geschiedenis

The Graduate Institute of International and Development Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In De Internationale Geschiedenis

The Graduate Institute of International and Development Studies

De PhD in International Geschiedenis is een uitdagende opleiding op maat voor excellente studenten met een sterke betrokkenheid bij deze gebieden en een bewezen vermogen om het verrichten van onafhankelijk onderzoek. Het helpt afgestudeerden voor te bereiden op een academische carrière of voor onderzoek-georiënteerde posities in de publieke of private sector.

PhD in International Geschiedenis

De PhD in International Geschiedenis is een uitdagende opleiding op maat voor excellente studenten met een sterke betrokkenheid bij de internationale geschiedenis en politiek en een bewezen bekwaamheid in onafhankelijk onderzoek werk. Het helpt afgestudeerden voor te bereiden op een academische carrière, of voor onderzoek-georiënteerde posities in de publieke of private sector.

Het PhD programma is klein door het ontwerp en geeft toe een beperkt aantal studenten per jaar. De omvang van het programma en nauw contact met professoren bieden een intieme en zeer stimulerende omgeving om in te intellectueel groeien. Deze specialisatie is een erkende en gevestigde platform voor geavanceerde afstudeeronderzoek in de internationale geschiedenis en politiek. Met een grote diversiteit aan belangen onderzoek en professioneel, de faculteit leden bieden onderzoek toezicht in een breed scala van onderwerpen.

Naast de formele onderzoek begeleiding van hun promotor (een hoogleraar van de Internationale Geschiedenis academische eenheid), kunnen promovendi bredere intellectuele steun in alle fasen van hun onderzoek verwacht.

Tijdens hun promovendi, worden de kandidaten verplicht om 24 studiepunten krijgen voor cursussen en te presenteren en verdedigen een voorlopige proefschrift. Het programma, met als hoogtepunt de presentatie en verdediging van een proefschrift belichamen een originele en belangrijke stuk van het onderzoek, is ontworpen om een ​​maximum van vier jaar duren.

Toelatingseisen

PhD in International Geschiedenis: Diploma of Advanced Studies (DEA) of een Master's degree in de geschiedenis of politieke wetenschappen of in een verwante discipline en hebben voltooid, voor zover mogelijk, een diaken of Masters niveau onderzoek proefschrift (gelieve een kopiëren bij uw aanvraag).

Taaleisen


Het Instituut is een tweetalig Engels-Frans instelling; studenten zijn dan ook verplicht om hun kennis van deze talen aan te tonen door het opnemen van de betreffende certificaten met hun aanvraagformulieren.

Engels

* Vereist niveau: de kandidaten zijn verplicht om een ​​uitstekende beheersing van de taal aan te tonen, zowel mondeling als schriftelijk, blijkend uit een taal certificaat

* De kandidaten van het Engels als moedertaal en degenen die secundaire of post-secundair onderwijs in het Engels hebben afgerond, afgesloten met een diploma, zijn vrijgesteld van deze eis.

Frans

* Niveau nodig: een passieve kennis van het Frans kan tijdens het eerste semester studie worden verworven.


* De kandidaten van de Franse moedertaal, de kandidaten die secundaire of post-secundair onderwijs in het Frans hebben afgerond, afgesloten met een diploma, of gegadigden die een Frans diploma gelijkwaardig hebben verkregen om een ​​DELF B2 zijn vrijgesteld van deze eis.

* Verzoek om een ​​verklaring van afstand: de kandidaten zonder voorkennis van het Frans kunnen een ontheffing aanvragen. Na een succesvolle toelating tot het Instituut zullen ze verplicht om een ​​intensieve cursus Frans in de 3 weken voorafgaand aan het begin van de herfst semester en voor de duur van het eerste semester te wonen; na afloop van de cursus zullen ze worden verplicht om een ​​taaltest te nemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 CHF
Locations
Verenigde Staten - Cambridge, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per termijn; CHF 2.500 internationale student