Lees de Officiële Beschrijving

PhD in de luchtvaart (georganiseerd in samenwerking met Embry-Riddle Aeronautical University, VS)

PROGRAMMA OVERZICHT

De PhD in de luchtvaart is ontworpen om u voor te bereiden met cognitieve onderzoek vaardigheden die nodig zijn om acute problemen op het gebied van de luchtvaart op te lossen en vooraf de discipline. Door middel van het promotietraject, heb je een kans om de discipline in een diverse, intellectueel veelzijdige en multidisciplinaire omgeving na te streven te krijgen.

De Singapore Aviation Academy, In samenwerking met de Embry-Riddle Aeronautical University, biedt dit programma in de eerste online met de opname van 3 6-daagse residenties. Op deze manier kunt u blijven werken terwijl het nastreven van je diploma. Het PhD-programma staat open voor de luchtvaart professionals die onder andere bemanningsleden, luchtverkeersleiders, industrie technische vertegenwoordigers, luchtvaart onderwijzers, ambtenaren en anderen die hun kennis te vergroten en hun loopbaan te verbeteren.

PROGRAMMA EISEN

Je verwacht dat je 2 cursussen per term, 3 termen neem een ​​jaar (dwz 6 cursussen per jaar). Het programma van 60 credit-uren (niet met inbegrip van onderzoek) bestaan ​​uit:

 • 4 onderzoeksmethode cursussen van 3 credits per stuk (12 krediet uur in totaal)
 • 8 lessen van 3 credits per stuk waaruit 1 van 3 specialisaties (24 krediet uur in totaal)
 • Minstens 3 residency gangen van 2 credits per stuk (6 credit-uren in totaal)
 • Tenminste 6 proefschrift cursussen (dwz methoden van onderzoek en het proefschrift voorbereiding technieken) van 3 credits per stuk (18 krediet uur in totaal)

SPECIALISATIE

U heeft de mogelijkheid om te studeren in 1 van de 3 specialisaties:

 • Aviation Safety and Human Factors
 • ACTIVITEITEN
 • Interdisciplinaire

Aviation Safety and Human Factors

Deze specialisatie zal zich richten op het managen van risico cultuur door middel van controle van de bekende en nog te ontdekken technieken en veiligheidstoepassingen.

ACTIVITEITEN

Deze specialisatie zal zich richten op het werk dat onderzoekscapaciteiten benadrukt in een wereldwijde markt, terwijl overweegt trends en innovaties.

Interdisciplinaire

Als je een bredere interesse in de luchtvaart, deze specialisatie biedt een interdisciplinaire benadering van de luchtvaart waar je werkt met een adviseur van een curriculum geschikt voor educatieve behoeften van een student op te bouwen.

In aanvulling op de voltooiing van alle andere benodigde cursussen, moet u invullen 4 gangen uit groep B en 4 van groep C.

TOELATINGSEISEN

U moet voldoen aan 1 van de volgende 2 voorwaarden:

 • Beschikken over een bachelor en een master's degree, waarvan 1 moet in een luchtvaart gerelateerde gebied, zoals luchtvaart wetenschap, luchtvaart technologie, management luchtvaart, professionele piloot, onderhoud luchtvaart, luchtvaart elektronica, de veiligheid en de luchtvaart de luchtvaart; of
 • Beschikken over een bachelor en master's degree in non-aviation disciplines, aangevuld met ten minste 1 jaar full-time equivalent dienst in de luchtvaartindustrie als een professionele piloot, maintenance manager, luchtverkeersleider of andere professionele luchtvaart positie.

Taal Vereisten:

Als Engels niet je eerste taal, moet u:

 • Neem het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) en het bereiken van een minimale score van 6,0; of
 • Bereiken van een minimale score op de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) of 600 (paper-based) of 105 (Internet-based).

TOEFL of IELTS scores moet rechtstreeks naar Embry-Riddle door de keuringsinstantie worden gestuurd.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
3 - 7 jaar
Voltijd
Prijs
69,000 USD
Studenten uit Singapore zijn tot 7% ​​GST toe te voegen aan het ingezetenschap vergoedingen. Je bent niet verplicht om volledig up-front betaling. Cursuskosten zijn verschuldigd bij de eerste keer dat de inschrijving en vóór het begin van elke termijn. Cu
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum