Phd In De Politieke Wetenschappen En Internationale Betrekkingen

University of Minho - School of Economics and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In De Politieke Wetenschappen En Internationale Betrekkingen

University of Minho - School of Economics and Management

De Doctoraatsopleiding in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen is een voorstel van geavanceerde training / opleiding die de Bologna-paradigma herbergt. Het doel is in te spelen op de eisen van fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van politieke wetenschappen en internationale betrekkingen.

Daarom is het een innovatieve en uitgebreide programma, dat studenten begiftigt met methodologische en theoretische up-to-date training. Het is gebaseerd op wetenschappelijke nauwkeurigheid, terwijl op zoek naar de volgende specifieke doelstellingen:

  • om een ​​geavanceerde studies pogramme waarin de vaardigheden die nodig zijn om het onderzoek te ontwikkelen consolideert bieden;
  • om promovendi voor het uitvoeren van onafhankelijk en origineel wetenschappelijk onderzoek in een tak van kennis op het gebied van de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen voor te bereiden;
  • bijdragen aan de vooruitgang van de theoretische en toegepaste kennis.

Dit programma is georganiseerd in twee fasen: het combineert cursussen, lezingen in de eerste twee semesters in totaal 60 ECTS, en de component onderzoek gewijd aan de voorbereiding van het proefschrift, waarvan de oplevering is goed voor de resterende zes semesters in totaal 180 ECTS. Promovendi krijgen een unieke academische en professionele profiel dat hen in staat stelt zich te ontwikkelen en realiseren van de meest veeleisende voorstellen en beleid op dit gebied, evenals het oplossen van complexe uitdagingen en dilemma's.

Deze Doctoral Programme werd gecontroleerd en geaccrediteerd onvoorwaardelijk door A3es-Bureau voor de beoordeling en accreditatie van het hoger onderwijs, in 2014.

De hoge waarde van het programma wordt ook verzekerd door een algemeen erkend personeel faculteit met PhD graden uitgereikt door prestigieuze nationale en internationale instellingen en met educatieve / research ervaring in het gebied. Alle docenten integreren het Centrum voor Onderzoek in de Politieke Wetenschappen (CICP), een R & D-eenheid op EEG / UM gerangschikt als "uitstekend" door de Stichting voor Wetenschap en Technologie (FCT).

Heeft de kans grijpen om ons te ontmoeten en te integreren ons team!

Wij bieden de beste academische integratie, kritische massa en de begeleiding die u nodig hebt om uit te blinken en je onderzoek te ontwikkelen.

Voor meer informatie kijk dan op de flyer van de doctoraatsopleiding in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen aan http://www.eeg.uminho.pt/uploads/EEG210513DCPRI%20-%20UM.pdf

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,750 EUR
Locations
Portugal - Braga
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Braga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar