Phd in de sterrenkunde

Northern Arizona University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in de sterrenkunde

Northern Arizona University

De Departement Natuurkunde en Sterrenkunde aan de Northern Arizona University (NAU) zal een nieuwe PhD-programma in Astronomy and Planetary Science lanceren in het najaar van 2016. De afdeling is nu het werven van nieuwe docenten en promovendi.

De huidige en toekomstige Faculteit Expertise

Huidige leden faculteit te gebruiken op de grond en vanuit de ruimte telescopen naar kleine lichamen in het zonnestelsel en de vorming en evolutie van andere planetaire systemen te bestuderen; ruimtevaartuig beeldspraak om planetaire oppervlakken te bestuderen; en een state-of-the-art laboratorium astrofysische ijs analogen te bestuderen. NAU faculteit leden hebben een nauwe onderzoek samenwerkingen met wetenschappers van de lokale instellingen, waaronder Lowell Observatory, de United States Geological Survey (USGS) astrogeology Science Center, en de Naval Observatory Verenigde Staten. In de komende jaren, zal het ministerie huren van tenure-track faculteit leden met expertise op exoplaneet wetenschap, astro-chemie, astro-informatica, astronomische instrumenten en observationele sterrenkunde gespecialiseerd in objecten in het zonnestelsel, exoplaneten, of gerelateerde onderwerpen.

Uitstekende toegang tot Large Telescopen

Faculteit leden en hun promovendi hebben volledige concurrerende toegang tot de faciliteiten die door de Universiteit van Arizona met inbegrip van de 2 x 8,4 meter Large Binocular Telescope, 6,5 meter Magellan-telescopen, 6,5 meter MMT telescoop, 2,3 meter Bok telescoop 1,8 meter Vaticaan advanced Technology Telescope en de 1,5-meter telescoop Kuiper. NAU onderzoeken hebben toegang tot de 4,3-meter Discovery Channel Telescope, 1,8 Perkins telescoop, en 0,8-meter telescoop NURO door middel van partnerschappen met Lowell Observatory. Docenten en studenten hebben ook toegang tot de 0,5-meter telescoop Lutz op de NAU campus.

Leerplan

Promovendi in het programma zal vaardigheden en kennis op te bouwen door middel van formele klasse werk en een origineel onderzoeksproject. Studenten zullen tien kernklassen nemen tijdens hun eerste twee jaar van het programma. Vijf van de kern klassen zal zich richten op de ontwikkeling van essentiële vaardigheden PhD astronomen en planetaire wetenschappers nodig hebben bij het betreden van de beroepsbevolking in een academische of industriële omgeving (instrument ontwerp en fabricage, optisch ontwerp, computationele fysica, big data, en technieken van observationele astronomie) . Vijf klassen zal zich richten op geavanceerde onderwerpen in de sterrenkunde en planetaire wetenschap die studenten nodig hebben voor een solide basis waarop hun eigen postdoctoraal onderzoek (vorming en evolutie van zonne-energie systemen, atmosferen, interieurs bouwen, en oppervlakken van planetaire lichamen, astro-chemie, exoplaneet wetenschap, en speciale onderwerpen). Studenten zullen hun eigen originele onderzoek uit te voeren, schrijft een proefschrift, en maak een mondelinge, publieke presentatie van de resultaten ervan. In het oorspronkelijke onderzoek component, zullen de studenten leren hoe het verzamelen en analyseren van gegevens, schrijf hun resultaten, en de resultaten ervan aan anderen op een wijze die in overeenstemming is met de professionele normen in de astronomische en planetaire wetenschap gemeenschappen.

Financiële steun

Alle studenten in het programma zal volledige collegegeld ontheffingen, een toelage als ofwel een afgestudeerde assistent of een afstudeeronderzoek assistent, en de ziektekostenverzekering te ontvangen. In het algemeen zullen de studenten worden ondersteund als assistenten in inleidende natuurkunde en / of sterrenkunde labs tijdens hun eerste twee jaar als daarna als aio's na de overgang naar PhD kandidatuur.

Campus

Northern Arizona University is een 26.000-student instelling met haar belangrijkste campus in Flagstaff, een vier-seizoen gemeenschap van ongeveer 67.000 op een hoogte van 7000 voet aan de voet van de majestueuze San Francisco Peaks. Mogelijkheden voor outdoor activiteiten, zoals wandelen, kamperen, bergbeklimmen, skiën en snowboarden in overvloed.

Toelatingsvoorwaarden en procedure

Om in aanmerking voor toelating, moeten de studenten te voltooien en het online sollicitatieformulier in te dienen bij de Graduate College Admissions website en klik op de Apply Now link. Volg de aanwijzingen en alle materialen online in te dienen. Zorg ervoor dat u Doctoral Degree en Sterrenkunde and Planetary Science selecteren. Uw online aanvraag bestaat uit:

  • Een verklaring van belang te beschrijven waarom je solliciteert zo goed NAU als uw professionele interesses en doelen;
  • Een wetenschappelijk / technisch schrijven monster zoals een senior thesis, MS proefschrift, grote klasse papier of professioneel rapport demonstreren je analytische en schrijfvaardigheden;
  • Drie brieven van aanbeveling van die twee moet worden van docenten.
  • Scores van de algemene GRE vereist; de Natuurkunde GRE wordt aanbevolen.
  • Alle materialen moeten via de online toedieningsplaats worden ingediend.

Houd er rekening mee dat dit programma niet in de huidige (2015-2016) wetenschappelijke catalogus. Maar als je een aanvraag in bij de Graduate Colleqe start, wordt het weergegeven als een optie.

Succesvolle kandidaten zullen hebben meestal een bachelor of master's degree in de natuurkunde, sterrenkunde, scheikunde, of een verwante veld met een 3,0 GPA of hoger. Beoordeling van de aanvragen voor Fall toelating zal beginnen na 15 januari van dat jaar. Financiële steunverlening in de vorm van Graduate Teaching assistentschappen worden geselecteerd in april.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates