Phd In De Werktuigbouwkunde, Materiaaltechniek

Technical University of Liberec

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In De Werktuigbouwkunde, Materiaaltechniek

Technical University of Liberec

Programma Beschrijving

De doctorale studie in Materiaalkunde is gericht op onafhankelijke wetenschappelijke en onderzoeksprojecten op het gebied van materialen. Het doel is hoogopgeleide en creatieve afgestudeerden te produceren die in staat zijn om deel te nemen aan wetenschappelijke, onderzoeks- en professionele toepassingen en ontwikkelingen van materialen voor werktuigbouwkunde.

De Ph.D. kandidaten breiden en verbreden hun kennis van wiskunde, natuurkunde en toegepaste wetenschappen verder uit in de theoretische basis van de studie discipline om in oplossingen van taken op het gebied van onderzoek naar nieuwe materialen, hun eigenschappen en potentiële optimale toepassingen voor zowel metallische als niet-metallische toepassingen.

De afgestudeerden kunnen zelfstandig gebruik maken van de masteropleidingen en het hoge niveau van theoretische kennis in lezingen en verworven via moderne leermethoden voor het oplossen van specifieke problemen in de geselecteerde gebieden van materiële engineering:

  • a) nieuwe materialen: nieuwe metalen materialen en intermetaalverbindingen, keramische materialen, composietmaterialen met polymere matrix, oppervlakteafwerking van materialen en het testen van eigenschappen van materialen;
  • b) mechanica, reologie en thermodynamica van polymeren: studie van mechanische eigenschappen van polymeren in de vaste fase, studie van rheologisch gedrag van polymeren smelt en mengsels met het doel om de vereiste moleculaire structuur te bereiken en de vereiste fysische en chemische eigenschappen in de vaste fase , studie van thermische en andere eigenschappen van polymeren;
  • c) structuur en eigenschappen van polymeren: studie van correlaties tussen de moleculaire structuur en de eigenschappen van polymeren in de vaste fase, rekening houdend met de verwerking van materialen en hun functionele eigenschappen in het breedste toepassingsgebied (structurele polymeer materialen, polymeercomposieten) weerstand tegen corrosieve omgeving volgens de chemische aard van het polymeer materiaal en zijn moleculaire structuur (oriëntatie, stress), optische eigenschappen, enz.

59271_scientific-2040795__340.jpg

Daarnaast zijn de afgestudeerden bekend met de onderzoeksmethoden op het gebied van productiesystemen en -processen, die in staat zijn tot kritische analyse, evaluatie en synthese, zodat zij de resultaten van hun onderzoeken kunnen bespreken en de som van de huidige kennis op een professionele manier uitbreiden de moeite waard om te publiceren en te delen met andere leden van de beroepsgemeenschap, zowel in binnen als buitenland.

Na afloop van het opleidingskader slaagden de afgestudeerden in posities van onderzoeksteamleden op zowel theoretische als toegepaste onderzoeksgebieden of als experts in de teams van industriële ontwikkelingscentra en grote onderzoeksinstellingen die zich richten op een bepaald gebied. Door hun diepgaande kennis en professionele benaderingen slaan ze ook in een bredere context als docenten van de tertiaire onderwijsinstellingen.

Škoda Auto PhD Programma

afgestudeerd diploma in bedrijfskunde en humaniora met pre-sessional engels

Toelatingsvoorwaarden

  • Erkende tertiaire opleiding (Master) zoals voorgeschreven door Wet nr. 49/2009, Coll. (niet nodig voor aanvragers uit Slowakije, Polen, Hongarije, Duitsland en Slovenië).
  • Toelatingsexamen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 29, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,000 USD
Locations
Tsjechiƫ - Liberec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Juni 24, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Liberec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Juni 24, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Aug. 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Fee / academisch jaar + Aansoekkosten USD 25