PhD in Design, Technologie & Samenleving

Ontwikkelingen in de huidige technologie bieden een breed scala aan mogelijkheden voor de creatieve industrie. Er zijn acht fundamentele velden in de wereldwijde markt waar creatieve industrie kan groeien: het ontwerp, de productie van films, muziek, animaties, interactieve media, computer games, digitale reclame, gastronomie en cultureel erfgoed. Creatieve industrie hebben wetenschappers en professionals die interdisciplinair denken vaardigheden kunnen gebruiken om nieuwe benaderingen om het gebruik van het scherm en digitale producten te ontwikkelen. Over de hele wereld, is er een groeiende behoefte aan experts die creatief kunnen beheren van de convergentie van verschillende communicatieplatforms, die kan analyseren, anticiperen en het adres van de veranderende behoeften en verwachtingen van individuen (als consumenten of burgers).

Meer nog dan in het verleden, de creatieve industrieën in de wereld van vandaag bestaan ​​uit steeds complexere componenten en processen op het gebied van vorm, functie, materiaal en productie. Daarom wordt het steeds belangrijker om een ​​interdisciplinaire begrip van nieuwe concepten van de 21e eeuw, zoals interaction design, experience design en service design te verwerven.

Deze nieuwe interdisciplinaire veld- die toegepaste ontwerp, sociale en gedragswetenschappen, berekening en experimentele design- combineert een uitgebreide kennis van de menselijke cognitie, emoties en percepties, van motorische systemen, informatica, geschiedenis en filosofie van de wetenschap, technologie en informatie vereist . Daarom is nauwe samenwerking tussen design, computer engineering, psychologie, sociologie, geschiedenis en media studies is noodzakelijk.

Op basis van het bovenstaande, dit graduate programma is bedoeld om studenten te voorzien van een kans om toegepaste, theoretische en kritisch inzicht in interactieve communicatie, experience design en de service design verwerven en te ontwikkelen als onderzoekers en / of beoefenaars. De Design, Technology, and Society graduate programma biedt studenten de mogelijkheden van de voltooiing van het programma met een afstudeerproject (MDES Degree), een master's thesis (MA Degree), of een proefschrift (PhD).

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 14 andere vakken van Koc University - Istanbul Turkey »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum