Dit Ph.D. programma richt zich op duurzame productie systemen - systemen die goederen en diensten via processen die te maken: niet-vervuilend; het behoud van energie en natuurlijke hulpbronnen; economisch rendabel; en veilige en gezonde werknemers, gemeenschappen en consumenten. Cursussen en onderzoek neemt een systeemniveau en interdisciplinaire benadering van het oplossen van schijnbaar hardnekkige duurzaamheidsproblemen, in tegenstelling tot enkele disciplinaire en plaatselijk geoptimaliseerd benaderingen voorbestemd om marginale positieve effecten opleveren.

Studenten krijgen de kans om te werken met multidisciplinaire docenten en onderzoekers in tal van onderzoekscentra, met inbegrip van GIS 'National Center for Remanufacturing en Resource Recovery (NC3R), een internationaal erkende leider voor toegepast onderzoek in remanufacturing hebben, het Center for Sustainable Production (CSP) gewijd aan de milieu- en economische prestaties van producten en processen te verbeteren, het Centrum voor Duurzame Mobiliteit (CSM) gericht op de evaluatie van de milieu- en economische effecten van alternatieve brandstoffen en aandrijfsystemen voertuig technologieën, de systemen en modernisering van de Ondersteuning Center (SMS) dat technologieën ontwikkelt voor een optimale life-cycle design, management, en de modernisering van grote apparatuur systemen, de New York State Pollution Prevention Institute (NYSP2I) richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling en implementatie van voorkoming van verontreiniging technieken, en de NanoPower Research Labs (NPRL) gewijd aan de oprichting en het gebruik van nano-apparaten en materialen voor energieopwekking en -opslag.

Het doctoraat programma in duurzaamheid is het eerste programma in de wereld te richten op duurzame productie. Het programma streeft naar onderzoek en onderwijs in de ontwikkeling van alternatieve energie, duurzaam ontwerp, groene productontwikkeling, industriële ecologie, en voorkoming van verontreiniging te bevorderen.

Het programma curriculum benadrukt duurzame productie systemen, die goederen en diensten via processen die niet-vervuilend te maken; het behoud van energie en natuurlijke hulpbronnen; economisch rendabel; en veilig voor de werknemers, gemeenschappen en consumenten. Cursussen en onderzoek neemt een systeemniveau en interdisciplinaire benadering van het oplossen van schijnbaar hardnekkige duurzaamheidsproblemen.

Studenten in het programma de kans om te werken met multidisciplinaire docenten en onderzoekers in tal van onderzoekscentra, met inbegrip van het instituut Nationale Centrum voor hergebruik en Resource Recovery, het Center for Sustainable Production, het Centrum voor Duurzame Mobiliteit, de systemen en modernisering van de Ondersteuning Center hebben, de New York State Pollution Prevention Institute, en de NanoPower Research Labs.Toelatingseisen


Om in aanmerking voor toelating tot het Ph.D. programma in duurzaamheid, studenten moeten:

  • Hebben een baccalaureaat van een geaccrediteerde instelling. (Natuurlijk werk moet ten minste een jaar van de universiteit wetenschap en één jaar van de universiteit wiskunde waaronder calculus en statistieken op te nemen);
  • Graduate Record Examination (GRE);
  • Officiële undergraduate en, indien relevant, afgestudeerde transcripties;
  • Passende Grade Point Average;
  • Ten minste twee letters van academische en / of professionele aanbeveling;
  • TOEFL (of IELTS) scores in voorkomend geval voor internationale kandidaten; en
  • Persoonlijk gesprek met facultaire commissie (door teleconferentie indien nodig).

International aanvragers wier moedertaal niet het Engels moet indienen scores van de Test van het Engels als vreemde taal.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 7 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet