Lees de Officiële Beschrijving

Ons programma is gericht op het aantrekken van de beste studenten in de economie en financiën. Onze inzet is om te trainen onze promovendi aan hooggekwalificeerde onafhankelijke onderzoekers te worden. Onze promovendi zijn bekend met de state-of-the-art van zowel de theoretische en empirische instrumenten in de economie en financiën. Ze zijn in staat om de grens van het onderzoek te bevorderen en bieden evidence-based beleidsaanbevelingen.

Nova SBE gepromoveerden systematisch aan te passen posities in de concurrerende internationale academische en onderzoeksinstellingen. Onze studenten zijn ook bereid om topposities in het bedrijfsleven bedrijven, financiële instellingen en overheidsorganisaties te vullen.

Door te kiezen voor onze PhD-programma, word je een belangrijke schakel in een spannende onderzoeksomgeving. Bij Nova SBE, bevorderen we de integratie van onze promovendi in de onderzoeksprojecten van onze faculteit, omdat we geloven dat de kwaliteit van onze doctoraatsopleiding en die van ons onderzoek nauw met elkaar verbonden.

Nova SBE heeft een hoge graad van internationalisering die een afspiegeling is in onderzoekspublicaties, co-auteurschappen, en integratie in de top onderzoeksnetwerken. In de afgelopen vijf jaar, de School publiceerde 402 publicaties in internationale gerefereerde tijdschriften plus 33 FT45 artikelen, in een breed scala van vakgebieden in de economie en financiën. Nova SBE organiseert wekelijks seminars met sprekers uit Noord-Amerikaanse en Europese top-afdelingen, waardoor de studenten de kans om samen te werken met een actieve internationale wetenschappers. De huidige Nova SBE faculteit bestaat uit 27 internationale leden, uit 15 verschillende nationaliteiten, opgeleid in de top universiteiten. Nova SBE heeft een tenure-track systeem en rekruten in de internationale onderzoeker arbeidsmarkt op een systematische basis.

Deelnemen Nova SBE is ook een paspoort aan de spannende ervaring van het leven in Lissabon, waar een fantastisch klimaat snijdt unieke geschiedenis en geweldige gastvrijheid.

Academische Structuur

Het programma duurt vier jaar, en is ontworpen om het nemen van de studenten na het voltooien van een Master of Science of een equivalent van een jaar pre-ervaring Masters degree in economie, financiën, management en aanverwante gebieden. De eerste twee jaar vormen de cursussen deel van het programma, terwijl de laatste twee die zijn gewijd aan het onderzoek. Met ingang van het tweede jaar, de studenten deelnemen en presenteren hun onderzoek aan de gang in de wekelijkse PhD Research Workshop. Studenten worden ook verwacht om deel te nemen in Nova SBE onderzoek seminars op een regelmatige basis.

Het gehele programma wordt geleverd in het Engels.

Eisen tot het eerste jaar passeren:

 • De voltooiing van alle cursussen.
 • rang 'PhD Pass' op alle drie uitgebreide examens. Cursus kwaliteiten zal rekening worden gehouden met marginale gevallen.
 • Passerende rang in de zomer papier (begeleid en beoordeeld door een lid van de faculteit).

Eisen tot het tweede jaar passeren:

 • Passen alle cursussen.
 • 'PhD Pass' rang in het veld examen.
 • Het bijwonen en deelnemen aan de PhD Research Workshop.
 • Het bijwonen van Nova SBE onderzoek seminars.

Opmerking: In het begin van het tweede jaar, moeten de leerlingen een lid van de faculteit die ermee instemt om te dienen als promotor te identificeren.

Eisen voor de resterende jaren tot het einde van het doctoraat:

 • Het bijwonen en deelnemen aan de PhD Research Workshop.
 • Het bijwonen van Nova SBE onderzoek seminars.
 • Het passeren van de jaarlijkse beoordeling.

Final vereiste voor het sluiten van het doctoraat:

Het invullen van drie research papers die (elk een) publiceerbaar in een gerenommeerd internationaal tijdschrift.

Studenten worden aangemoedigd om:

 • Presenteren hun werk op internationale conferenties van het 2de jaar van hun promotietraject
 • Woon conferenties arbeidsmarkt tijdens hun vorig jaar in het programma. Studenten van plan om op de arbeidsmarkt moet de instemming van hun leidinggevende te zoeken en de Program Director vóór oktober van hun laatste jaar in het programma. Zij moeten hun pakketten klaar tegen die tijd. Mock interviews zijn meestal georganiseerd in december.
 • Interne middelen beschikbaar zijn voor bovengenoemde doeleinden op aanbeveling van de promotor en de definitieve goedkeuring door de PhD-programma directeur.

Toepassingen en Admissions

Aanvragers moeten een Master diploma in Economie, Financiën, of aanverwante gebieden te houden, en moet een goed niveau van bekwaamheid in het Engels. Als u niet beschikt over een Master's Degree, maar verwacht te verkrijgen tegen juni 2017 kunt u uw aanvraag voor de fellowship ook worden overwogen.

De volgende documenten nodig:

 • Curriculum vitae;
 • Transcript of records van undergraduate en graduate graden met een volledige lijst van cursussen en kwaliteiten. Kandidaten die nog niet hun graduate programma moet een bewijs van inschrijving te voorzien klaar zijn, indien beschikbaar, de volledige lijst van kwaliteiten tot op heden;
 • Aanbevelingen in de vorm van twee brieven van de referentie, dat rechtstreeks door scheidsrechters moeten worden verzonden (zoals uitgelegd in het online aanmeldingsformulier instructies beschikbaar op het applicatie platform);
 • Verklaring omtrent het doel - met inbegrip van gebieden van belang en de potentiële toezichthouders;
 • Certificaat van resultaten voor de GRE (Graduate Records van Examination) of GMAT (Graduate Management Admission Test). Aanvragers die in het bezit, of zullen binnenkort te houden, een Nova SBE Master's degree zijn niet verplicht om GRE resultaten in te dienen;
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Nova School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
- per jaar. Kosten kunnen worden verlaagd tot 90%, afhankelijk van de wetenschappelijke kwaliteit van de kandidaat. Academische verdienste wordt bepaald door middel van analyse van de prestaties ten opzichte van de programma-eisen voor elk jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum