Lees de Officiële Beschrijving

De Singapore Management University (SMU), doctor in de economische wetenschappen traint wetenschappers aan strenge onderzoek en analyse te doen in Economics. Het is een zeer selectief en zorgvuldig gepland programma dat wordt geleverd door een team van internationaal erkende professoren die actief betrokken zijn bij onderzoek aan de grenzen van de economie kennis en die zich inzetten voor het onderwijzen en trainen van de volgende generatie economie-onderzoekers en denkers, docenten en beleid makers.

Onze afgestudeerden worden vaak universitair hoogleraren waar ze werken om kennis uit te breiden en over te dragen aan onze economieën. Veel afgestudeerden gaan ook aan de slag in de industrie, de publieke sector, en in internationale organisaties waar ze hun economie kennis en onderzoeksmogelijkheden van toepassing zijn op de economische toestand van hun bedrijven, industrieën, landen te verbeteren, en de wereld.

SMU's School of Economics wordt wereldwijd erkend als een toonaangevend onderzoekscentrum. In de Universiteit van Tilburg's 'Top 100 Economics Schools Research Ranking', gebaseerd op publicaties in toonaangevende tijdschriften tussen 2011 en 2015, werd het 2e in Azië en één van de top 60 ter wereld. In de subdiscipline van econometrie wordt het in de top 5 wereldwijd gerangschikt.

Brede onderzoeksdoelen zijn onder meer Econometrics; Game Theory, Social Choice & Mechanism Design; Macro-economie; Gezondheidseconomie; Industriële organisatie; Internationale handel; Arbeid, menselijk kapitaal en onderwijs; en onroerend goed en stedelijke economie.

Doctor in de economische wetenschappen Programma Structuur

De doctor in de Economie is een full-time programma, met een maximum kandidatuur van vijf jaar. In de eerste twee jaar van de studie zullen de studenten zich inschrijven voor intensieve cursussen om hun onderzoek diepte en breedte op te bouwen. De cursussen is bedoeld om studenten voor te bereiden voor promotieonderzoek. Studenten zijn verplicht om te zitten voor een PhD Bekwaamheidsexamen (QE) om hun beheersing van fundamentele concepten en theorieën te evalueren. Na succesvolle afronding van de QE, zal de student klaar om te beginnen op het proefschrift, die is gebaseerd op de originele, onafhankelijk onderzoek.

Kader

Als onderdeel van het programma is er een PhD-dissertatie. Het bevat:

Mondelinge Verdediging van het proefschrift voorstel
Dit is een mondelinge presentatie van het voorgestelde onderwerp van een proefschrift commissie. Een schriftelijke proefschrift voorstel zal hebben vóór de presentatie in te dienen. Een supervisor, met de expertise in het gekozen onderwerp, zal worden benoemd. Hij of zij begeleidt en mentoren de student gedurende het proefschrift werk.

Orale Defensie en voltooiing van het proefschrift
Dit is een mondelinge presentatie van de schriftelijke proefschrift verslag naar de Commissie. Na eventuele herziening (s) op het rapport en wanneer aan alle vereisten voldoen, zal de commissie adviseren aan de universiteit tot gunning van de PhD-graad.

Toelatingsvoorwaarden

 • Op zijn minst een goede bachelor's degree. Een Master's degree is nuttig, maar niet vereist. De kandidaten moeten een sterke wiskundige achtergrond hebben, bij voorkeur met inbegrip van multivariabele analyse (meestal bedekt twee cursussen van calculus op Hbo-niveau), reële analyse, tussenniveau lineaire algebra, en een sterke basis in de kansrekening en statistiek.
 • Goede GRE of GMAT resultaten.
 • Goede TOEFL of IELTS score (voor aanvragers van wie de voertaal bij de bachelor / master-niveau was niet in het Engels).

Professional Development PhD Students '

Studenten zijn ook aanwezig beroepsopleiding. Deze omvatten het onderwijs, Engels communicatie en presentatievaardigheden, evenals loopbaanontwikkeling workshops zoals interview voorbereiding. Verder hebben de studenten ook mogelijkheden om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen via gerenommeerde gerefereerde onderzoek conferenties, in Singapore en in het buitenland. SMU voorziet in de financiering voor onze studenten om dergelijke conferenties bij te wonen.

Scolarships

Beurzen beschikbaar

De PhD-programma's van de Singapore Management University (SMU): Research Excellence voor Management, Social Science & Computing

Een vooraanstaande universiteit in Azië, de Singapore Management University (SMU) is internationaal bekend om zijn wereldklasse onderzoek en onderscheidend onderwijs. Het genereert leading-edge onderzoek met een wereldwijde impact, en is gericht op een brede basis, creatieve en ondernemende leiders te produceren. Thuisbasis van meer dan 8.300 undergraduate en postgraduate studenten, is SMU bekend om zijn interactieve en technologisch-enabled pedagogie van seminar-style onderwijs in kleine klassen. De universiteit bestaat uit zes scholen - School of Accountancy, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law en de School of Social Sciences - het aanbieden van een breed scala aan bachelor-, master- en PhD-opleidingen in verschillende disciplines .

SMU biedt vier PhD-programma's:

 1. PhD in Business, met specialisaties in:
 • financiën
<li> afzet</li> <li> Operations Management</li> <li> Organisatiegedrag en menselijke hulpbronnen</li> <li> Strategisch management en organisatie</li>
PhD in Economics PhD in Psychology PhD in Information Systems (zowel computing als management)

Voordelen van het nastreven van de SMU PhD

 • SMU bereidt onze promovendi voor om academische of industriële gedachteleiders in hun vakgebied te worden door middel van kansen voor een diepere integratie in het management, de sociale wetenschappen en het computergebruik. Onze studenten zijn goed uitgerust om te maken of het genereren van impactvolle en real-world oplossingen. SMU moedigt onze studenten aan om tijdens hun promotierecht multidisciplinair onderzoek te ondernemen.
 • Er zijn ook veel kansen voor onze promovendi deel te nemen aan onderzoek en onderwijs teams op de scholen evenals SMU onderzoekscentra en instituten bestaat uit internationaal bekende docenten die zijn experts in hun gespecialiseerde gebieden.
 • Boven academische vorming, SMU promovendi ook deelnemen aan de professionele ontwikkeling van activiteiten (zoals presentatie- en didactische vaardigheden opleiding). Deze training is nuttig om hen tijdens hun promotie-onderzoek alsmede nadat ze afstuderen.
 • Als je in een stadscampus, PhD studenten gemakkelijk toegang hebben tot de industrie partners die onderzoeksgegevens en validatie platforms evenals SMU's onderzoeksfaciliteiten die merkgebonden en gepubliceerde databases bevat.
 • SMU biedt onze PhD-studenten met beurzen die collegegeld te dekken en levende stipendia en biedt royale conferentie financiering voor studenten om hun onderzoek bijdragen aan de internationale onderzoeksgemeenschap te delen.
 • Onze gepromoveerden hebben goede stages op prestigieuze academische instellingen en brancheorganisaties gevonden.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Singapore Management University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 - 5 jaar
Voltijd
Prijs
- Beurzen beschikbaar
Deadline
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Einddatum