Phd In Elektrotechniek En Informatica, Technische Cybernetica

Technical University of Liberec

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In Elektrotechniek En Informatica, Technische Cybernetica

Technical University of Liberec

Programma Beschrijving

Acquisitie van theoretische kennis en praktische vaardigheden voor oplossingen op de volgende gebieden: optimale en suboptimale methoden, procescontrole, controle van niet-lineaire dynamische systemen met toepassingen in de automobielindustrie, bewegingscontrole, intelligente robots, kunstmatige intelligentie, computer spraak en beeldverwerking, geavanceerde elektrische motoren en hun controle, ontwerp van geavanceerde meetelementen, technische diagnostiek, ontwerp van elektronische systemen en diagnose van digitale systemen.

Betrouwbaarheidsmodellen en risicobeoordeling van operaties en diensten, economische modellen voor procescontrole, toepassing van optimalisatiemethoden bij het oplossen van technische problemen.

Op het gebied van Science Engineering (experimentele focus) zijn de afstudeerprojecten gericht op de problemen van machtsinteractie tussen mechanische, thermische en elektromagnetische velden, geavanceerde lasermetingstechnologie en experimenteel onderzoek in vloeistofdynamiek, maar ook op de elektromechanische eigenschappen van slimme materialen, hun karakterisering en moderne toepassingen van slimme materialen in de functie van sensoren, actuatoren, resonatoren en micro-elektromechanische systemen.

59266_binary-1536651__340.jpg

Škoda Auto PhD Programma

PhD-kandidaten aan de TUL komen in aanmerking voor deelname aan het Škoda Auto PhD-programma, of zij kunnen hun proefschrift schrijven over een onderwerp dat door het bedrijf wordt aangeboden.

Toelatingsvoorwaarden

  • Erkende tertiaire opleiding (Master) zoals voorgeschreven door Wet nr. 49/2009, Coll. (niet nodig voor aanvragers uit Slowakije, Polen, Hongarije, Duitsland en Slovenië).
  • Toelatingsexamen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Tsjechisch


Laatst bijgewerkt op October 29, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,000 USD
Information
Deadline
Aug. 31, 2018
Locations
Tsjechiƫ - Liberec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Aug. 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Liberec
Aanmeldingslimiet Aug. 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Fee / Academisch Jaar