Phd in energie-studies

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in energie-studies

University of Johannesburg

Het doel van het doctoraat in de Energy Studies is om in aanmerking komende studenten te voorzien van een diepgaand inzicht in en geïntegreerde kennis van geavanceerde toepasbare theorie op het gebied van energie-studies. Een PhD in Energy Studies is een pure science-based onderzoek dat de kandidaten nodig heeft om onderzoek op hoog niveau bekwaamheid bewijzen en een belangrijke en originele wetenschappelijke bijdrage aan de grenzen van de discipline van specialisatie.

De PhD in Energy Studies vraagt ​​om een ​​zeer hoog niveau van intellectuele, theoretische en praktische gespecialiseerde wetenschappelijke kennis van en inzicht in de problemen die verband houden met het gebied van studie en de toepassing van geavanceerde experimentele methoden en technieken van de moderne onderzoek, alsmede van fundamenteel wetenschappelijk en academische waarden in het genereren, verwerken, interpreteren en presenteren van onderzoeksgegevens mondeling als schriftelijk.

Toelating tot het doctoraat in Energy Studies vereist bij voorkeur een Master in Energy Studies, hoewel een student met een Master's Degree in een gerelateerd onderwerp, en met de nodige ervaring in de energie-industrie, kan worden beschouwd voor toelating. Algemene regels voor de toelating, zoals die door de Faculteit Wetenschappen en de universiteit, van toepassing.

Een scriptie over een geschikt onderwerp, gekozen na overleg met de programma coördinator voor Energy Studies, is nodig voor Degree van de dokter. De verleende de promoveert Degree (Energy Studies).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan