Lees de Officiële Beschrijving

De marktleiders van morgen moeten hun geloofsbrieven te verdienen vandaag. Inschrijven in Western New England University PhD in Engineering Management en voor te bereiden om uw plaats te vinden aan de top van uw organisatie.

In deze full-of part-time programma, zult u de technische diepgang te leren en krijgen de breedte van de kennis om een ​​succesvolle onderzoeker, huisarts, of opvoeder in het beheer van techniek en technologie te worden. U vindt de vaardigheden die nodig zijn om in gebieden die verband houden met de verbetering, het ontwerp en beheer van projecten en programma's binnen complexe menselijke / technologische systemen, waaronder engineering, gezondheidszorg, service en logistiek / transport systemen rigoureuze onderzoeken ontwikkelen.

De aanvragen worden beoordeeld op basis van een rollende na 15 januari. Entry punten: Fall, Winter, Lente, Zomer.

Toelatingseisen

Kandidaten voor het doctoraat in Engineering Management moet een master of bachelor's degree in engineering of nauw verwante discipline bezitten. Een cumulatieve GPA van ten minste een (schaal 4.0) 3.5 is vereist voor toelating. Een GRE score van de laatste vijf jaar, met een gecombineerde verbale en kwantitatieve score van ten minste een 1100 nodig zal zijn voor behandeling. GRE herziene proefconversie grafiek. Kandidaten hieronder gevestigde GPA en GRE eisen zal worden beschouwd op een case-by-case basis. Kandidaten van wie de primaire taal niet Engels is vereist zal zijn om vaardigheid te tonen in het Engels. Aanvullende toelatingseisen zijn de volgende: 1) Bewijs van voltooiing van een kansrekening en statistiek cursus met een cijfer van ten minste een "C" 2) Competentie in ten minste een gestructureerde programmeertaal (C ++, Fortran, Visual Basic, etc.)

Diploma-eisen

Het PhD-opleiding is bedoeld voor zowel full-en part-time studenten. Full-time studenten kunnen het programma te voltooien in drie tot vijf jaar en part-time studenten in staat om het programma in vier tot zes jaar te voltooien zal zijn. Studenten die niet met succes het promotietraject niet afronden, maar hebben aan de eisen voor de Master of Science in Engineering Management mate wordt voldaan zal worden toegekend die graad bij het verlaten van het programma.

Kandidaten met een master's degree zal 30 credits op de 600 en 700 niveau en een 27-krediet proefschrift voor 57 in totaal studiepunten te voltooien.

Kandidaten met een bachelor's degree zal 60 studiepunten aan de 600 en 700 niveau en een 27-krediet proefschrift voor 87 in totaal credits te voltooien.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- Zal variëren.
Deadline
Vraag informatie aan
Applications will be reviewed on a rolling basis after January 15. Entry points: Fall, Winter, Spring, Summer.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications will be reviewed on a rolling basis after January 15. Entry points: Fall, Winter, Spring, Summer.

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applications will be reviewed on a rolling basis after January 15. Entry points: Fall, Winter, Spring, Summer.
Einddatum