Phd in finance

Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in finance

Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

De Wenen Graduate School in Finance biedt excellente studenten uit de hele wereld een uitstekende PhD onderwijs voor te bereiden op het doen van onafhankelijk onderzoek in de financiële wereld. Alumni hebben een brede academische opleiding met een specialistische kennis in de kern betreft moderne Financiën en-finance-gerelateerde methoden, evenals een diep inzicht in de theoretische en methodische grondslagen van het veld, die hen in staat stelt om wetenschappelijke bijdragen van anderen te begrijpen en te doen zelfstandig wetenschappelijk werk op hun eigen.

De PhD-programma in Finance is vooral bedoeld voor studenten die willen de kwalificaties die nodig zijn voor een academische carrière in Oostenrijk of in het buitenland, bijvoorbeeld (toekomstige) het academisch personeel van de universiteiten en andere onderzoeksinstellingen te verwerven.

Cursussen / examens

  • Kwantitatieve Methoden - Financiële Econometrie - Corporate Finance - Asset Pricing - Continue Time Finance - Finance Paper Reading A - Finance Paper B Reading - Paper Schrijven - Finance Research Seminar A - Finance Research Seminar B - cursussen in keuzevakken (Asset Pricing, Corporate Finance en kwantitatieve methoden)

Na het proefschrift is ingedeeld: Defensio Dissertationis

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Oostenrijk - Wenen, Wenen
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Contact school
Oostenrijk - Wenen, Wenen
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school