Phd In Finance

Stockholm School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Phd In Finance

Stockholm School of Economics

De SSE PhD-programma in Finance is een Noord-Amerikaanse-stijl programma met ongeveer 25 promovendi.

De cursus werk deel van het programma is geïntegreerd in de economie PhD Programma: In de eerste anderhalf semesters, financiën promovendi nemen cursussen wiskunde, econometrie, micro-en macro-economie, alle aangeboden in het kader van de Stockholm doctoraat in economie , Econometrie en Financiering (SDPE). In de tweede helft van het tweede semester, studenten beginnen lezen kern finance cursussen. In hun tweede jaar, studenten verder kern financiën cursussen en kunt kiezen uit verschillende kortere mini-cursussen, die meer gespecialiseerd gebied in de financiële wereld. Als alternatief kunnen de studenten ook een of de andere tweede-jaar PhD-opleiding in de economie.

In het tweede jaar, studenten ook beginnen met hun promotieonderzoek onder begeleiding van een SSE lid van de faculteit. Om studenten te helpen vinden van een proefschrift onderwerp sommige cursussen zijn inclusief scripties. De financiële seminar serie, van hoge internationale standaard, is een andere bron voor het ontdekken van interessante onderzoeksideeën. Presentatie en bespreking van het onderzoek aan (interne) workshops - en mogelijk conferenties - wordt ook beschouwd als een integraal onderdeel van het schrijven van een proefschrift. Studenten worden verwacht dat zij hun proefschrift te voltooien tijdens hun vierde of vijfde jaar.

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor toelating, hebben wij de volgende: 1) Een universitair diploma 2) Ten minste drie semesters van de economie of financiën cursussen (90 ECTS), waaronder een scriptie ter waarde van ten minste 15 ECTS 3) Een jaar van de Master-niveau studies of de equivalent.

We zijn op zoek naar academische uitmuntendheid en voor studenten die goed zijn voorbereid op een PhD-programma in de financiële economie. Daarom bent u welkom om van toepassing als je studeert in het eerste jaar van een MSc-programma. We kunnen ook toegeven studenten die bijvoorbeeld een bachelor in economie of financiën en bovendien voorzien van een tot twee jaar van cursussen in wiskunde en statistiek op het bachelor niveau. We zullen ook studenten overwegen met een zeer sterke plaat van een vierjarige universitaire opleiding.

Voor SSE MSc studenten, is er de mogelijkheid van een parallelle inname. Eerste jaar SSE MSc-studenten kunnen zich aanmelden, en indien aanvaard toetreden tot de PhD-programma na hun voltooide eerste jaar. Alle niet SSE aanvragers aan de Finance Program nodig zijn om de algemene GRE-test (Graduate Record Exam) (institution code 7016, afdeling code 4102) te nemen. De GMAT test kan in plaats daarvan worden genomen, maar de GRE de voorkeur. Deze testresultaten hebben een geldigheidsduur van ten hoogste 5 jaar.

Het is ook belangrijk om een ​​voldoende niveau van het Engels te kunnen deelnemen hebben. Als je een native speaker Engels of in het Engels hebben een universitaire opleiding gedaan, hoeft u geen behoefte aan een taaltoets. Echter, alle andere aanvragers moeten hun examen Engels aflegt. Wij geven de voorkeur dat u de TOEFL-test, maar de IELTS test kan ook worden genomen. Geef de score en een kopie van de officiële test blijkt (gecontroleerd om een ​​kopie van een echte origineel en ondertekend) door twee personen. Taal testresultaten hebben een geldigheidsduur van ten hoogste 4 jaar.

Er is geen minimum score vereiste voor een van de tests.

Financiële steun

De Stockholm School of Economics heeft geen collegegeld in rekening brengen voor haar PhD-programma's en biedt financiering voor graduate studies. Alle promovendi toegelaten ontvangen een beurs voor hun eerste jaar aan de kosten van levensonderhoud te dekken. De huidige beurs bedraagt ​​13 000 SEK per maand. Een student die een beurs voor het eerste jaar van de studie ontvangt, kan verwachten dat de beurs om worden verlengd voor het tweede jaar op voorwaarde dat de cursus eisen voor het eerste jaar is voldaan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Price
Prijs
-
Information
Deadline
Feb. 1, 2018
Locations
Zweden - Stockholm
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2018
Einddatum Juni 15, 2021
Dates
Aug. 2018
Zweden - Stockholm
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2018
Einddatum Juni 15, 2021
Price Beurzen beschikbaar