Lees de Officiële Beschrijving

U bent nu overweegt toetreding tot de PhD-programma in Management bij Nova SBE, Één van de top 30 van Europese business schools (Financial Times) en de enige Portugese school om te worden beloond met 5 Palmes door Eduniversal, waardoor het ontvangen van de titel 'Universal Business School'.

U kunt uw ideeën en inzichten te delen met wetenschappers uit 25 nationaliteiten die in de afgelopen jaren in internationale tijdschriften hebben publiceerde meer dan 82 papers, waarvan 37 in toptijdschriften werden gepubliceerd, en wiens onderzoek heeft de aandacht getrokken van een aantal media gevangen zal zijn , zoals de Harvard Business review of The Wall Street Journal.

Het doel van onze PhD-programma is niet alleen om u een gedegen theoretische en methodologische basis om je eigen onderzoek te ontwikkelen, maar ook om mogelijkheden om deel te nemen aan andere activiteiten en het ontwikkelen van uw eigen professionele netwerk. Afgezien van de klassen en de drie seminar streams (internationale gasten, professoren Nova SBE's, en Nova SBE PhD studenten) die ons programma biedt, nodigen we je uit ook een semester in het buitenland door te brengen en om je onderzoek te presenteren op de belangrijkste conferenties in de verschillende gebieden van het beheer van het onderzoek. Verwacht wordt dat tegen het einde van de promovendi al een deel van hun onderzoek zijn gepubliceerd.

De kwaliteit van ons onderzoek milieu en onze inzet voor het vormgeven van krachtige geesten wordt alleen overtroffen door de schoonheid, geschiedenis en gastvrijheid in Lissabon te vinden, waardoor het de perfecte plek om je onderzoek te doen met een glimlach.

Zeven Gebieden van Research

MANAGEMENT CONTROL

Dit gebied concentreert zich op de studie van de economische, organisatorische, sociale en politieke aspecten van management accounting en controle praktijken. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het onderzoek naar de gevolgen van de invoering van praktijken zoals de Balanced Scorecard, Activity-Based Costing, Time-Driven ABC, Target Costing en Kaizen Costing in de private en publieke organisaties.

Hoofd gerechten: Management Control Systems, Applied Corporate Finance, Managerial Accounting

Innovatie en Ondernemerschap

Dit gebied is gericht op het voorbereiden van studenten om een ​​ondernemende carrière. Cursussen richten zich op het algemene begrip van hoe om te testen of een innovatief idee, product of verwerkt zullen worden geëist door klanten, hoe de financiering van startende ondernemingen en innovatieprojecten, en hoe om te verkopen en op de markt van nieuwe producten.

Hoofd gerechten: Innovation Management, Venture Simulation, Ondernemerschap, Entrepreneurial Finance & Venture Capital

afzet

Marketing gaat over het kiezen van doelmarkten en krijgen, het houden en kweken klanten door middel van de creatie, levering en communicatie van superieure "customer value". Het is een dynamisch veld dat creatieve vermogen en analytische vaardigheden combineert.

Hoofd gerechten: Brand Management, Integrated Marketing Communicatie, Consumentengedrag, International Marketing Strategy, New-Product Development

Operations Management

Dit gebied is over het krijgen van dingen effectief en efficiënt gedaan in organisaties. Dit gebied zal derhalve betrekking hebben onderwerpen als business process re-engineering, de kwaliteit van het management, een betere klantenservice, voorraadsystemen, managing productie, supply chain management en projectmanagement. Dit vraagt ​​om een ​​sterke analytische vaardigheden van onze studenten.

Hoofd gerechten: Operations Management, Quality Management, Operations Strategy

Sociale onderneming

Dit gebied is gericht op het opbouwen van leiderschapsvaardigheden en voorlichting aan maatschappelijk verantwoord wereldleiders in zowel for-profit bedrijven en non-profit organisaties, in verschillende soorten functies, waaronder consulting, financiële diensten en consumentenproducten, onderwijs- en zorginstellingen, sociale diensten en overheidsinstellingen.

Hoofd gerechten: Sociaal Ondernemerschap, Management van non-profit organisaties, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Economie Health & Health Care, Duurzame International Business

Strategie en International Business

Zakelijke leiders nodig hebben om richting te geven aan hun bedrijven, en om het te organiseren om de strategie in te voeren. Om een ​​duurzaam concurrentievoordeel op te bouwen, moeten bedrijven hun klanten en concurrenten, hun sterke en zwakke punten, de complexe zakelijke en institutionele omgevingen, en de bestaande budgettaire beperkingen te begrijpen. Het is ook absoluut noodzakelijk dat bedrijven weten hoe om klanten te bedienen op de internationale markten, en hoe u een lokaal bedrijf te internationaliseren. Dit gebied richt zich op het strategisch management van ondernemingen.

Hoofd gerechten: International Business, Business Strategy and Practice, Corporate Strategy, Leiderschap & Change Management, mededingingsbeleid

Organization Studies

Individuen en groepsgedrag van invloed kan zijn een organisatorische context, aan de andere kant institutionele en sociale krachten van invloed op organisaties en de mensen die in hen. Naarmate het tempo van de veranderingen in de markt een ding blijft - mensen vormen de kern van het succes van bedrijven .Dit is het uitgangspunt voor dit gebied van studie dan omvat gedrag in organisaties en human resources management.

Hoofd gerechten: Organizational Theory, Global Human Resource Management, Persuasion en Onderhandelen, Positive Organisaties.

Toepassing

Aanvragers moeten een Masters te houden. Uw diploma kan in elk gebied (bijvoorbeeld de wetenschap, kunst en geesteswetenschappen), maar als je geen eerdere cursussen in business studies, kan uw leidinggevende extra cursussen (bij Nova SBE of elders) nodig. Als u niet beschikt over een masters hebt, kunt u nog steeds worden toegelaten tot de Ph.D. programma afhankelijk van het afwerken van een masters (of equivalent) en route.

Alle materialen moeten in het Engels

 • Curriculum Vitae (In het Engels);
 • Transcript of records van undergraduate en graduate graden met een volledige lijst van cursussen en kwaliteiten;
 • Letter of Intent met inbegrip van de volgende onderwerpen:
 • waarom u een Ph.D. doen bij Nova SBE
 • wat je zou willen studeren
 • wie je zou willen werken met - mogelijke begeleider (s)
 • je carrière doelen na de Ph.D.
 • uw financiële situatie en hoe u hoop om jezelf financieel te ondersteunen
 • elke financiële eisen die u kan hebben
 • Sample onderzoeksvoorstel (maximaal 6000 woorden);
 • Aanbevelingsbrieven (minimaal 2)

OPTIE documenten te sturen naar:

 • GRE of GMAT scores
 • Andere Research Sample. (Dit is naast het onderzoeksvoorstel bovenstaande voorbeeld. Het kan elk technisch / professioneel rapport dat u hebt geschreven door jezelf te zijn of de leiding inzender (ie Master Thesis)
 • Engels Taal Certificate
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Nova School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 semesters
Voltijd
Prijs
3,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum