Phd in huwelijk & familie therapie (pmft)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doctoraat in Huwelijk- en Gezinstherapie (PMFT)

Introductie

Het PhD in MFT is een geavanceerde cursus van de MA in Huwelijk- en Gezinstherapie. Het programma is gebaseerd op een christelijk wereldbeeld dat een holistisch perspectief van de menselijke natuur presenteert, met inbegrip van fysieke, mentale, emotionele, spirituele en sociale aspecten van rijping. De aanpak richt zich op de sterkten en de veerkracht van familie systemen en gemeenschappelijke middelen om gezonde familie relaties te herstellen en te bouwen. Systemische filosofie en modellen vormen de basis voor een therapeutische benadering van geestelijke gezondheid en relational restauratie. Waarden van creativiteit, respect, medeleven, uitmuntendheid en aansprakelijkheid worden bevorderd. Effectief leren en voorbereiden op professionele dienstverlening wordt geacht in een academische gemeenschap van vertrouwen te zijn die gerechtigheid, vrede en menselijke waardigheid praktiseert.

Doelstellingen van het Programma

  1. Om de kwaliteit van hoger onderwijs te waarborgen binnen een getrouwe christelijke leeromgeving die professionele training en persoonlijke ontwikkeling vergemakkelijkt.
  2. Voorbereiding van zeer bekwame en top systemische geleerden, opvoeders, clinici, consultants en onderzoekers op het gebied van huwelijk en familietherapie.
  3. Voorbereiding van huwelijks- en familietherapeuten die zelfreflectieve, ethisch-kennelijke, cultureel gevoelige en klinisch bevoegde artsen zijn
  4. MFT's trainen om een ​​systemisch perspectief en klinische vaardigheid op te stellen die betrekking heeft op de geestelijke gezondheidszorg en therapeutische gemeenschappen in Kenia en daarbuiten.
  5. Om een ​​netwerk van professionals te ontwikkelen waarvan het werk gevoelig is voor cultuur, geslacht, macht en inclusief individuele, familie en maatschappelijke relaties.

Toelatingsvoorwaarden

  1. Een masteropleiding, van een geaccrediteerde universiteit, in systematische familietherapie, counselingpsychologie of andere gerelateerde geestelijke gezondheidsgraden.
  2. Een minimum van een cumulatief gemiddelde van 3,0 punten.
  3. Persoonlijke kansen en ervaringen in counseling en therapie.
  4. Een persoonlijke waarheidsverklaring en hoe het invloed heeft op het gezichtsvermogen van counseling, familietherapie en communale relaties.
  5. Degenen met een niet-MFT Masters niveau diploma zullen nodig zijn om de volgende voorvereisten te nemen: Systemische Gezins Therapie Theorieën, Gezins Therapie Counseling Vaardigheden, Gezinsleven Cyclus, en Psychopathologie de Familie.

Intake:

Januari, mei en september

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Lees meer

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Lees Minder
Nairobi , Kenia Online + 1 Meer Minder