De arts van de filosofie graad in de Imaging Science betekent hoge prestatie in de wetenschap en onafhankelijk onderzoek in de diverse aspecten van de Imaging Science. Kandidaten voor het doctoraat moeten aantonen vaardigheid door:

  • Succesvolle afronding van werk natuurlijk, met inbegrip van een kerncurriculum, zoals gedefinieerd door plan van de studie van de student;
  • Het passeren van een reeks van examens; en
  • Het invullen van een aanvaardbaar proefschrift onder supervisie van het onderzoek adviseur en proefschrift commissie van de student.Toelatingseisen

Om in aanmerking voor toelating tot het Ph.D. programma in Imaging Science, moeten de kandidaten:

  • Houd een bachelorgraad in engineering, informatica, toegepaste wiskunde, of een van de natuurwetenschappen. (Omdat Imaging Science omvat een breed scala aan wetenschappelijke disciplines, studenten met verschillende achtergronden worden opgenomen in het programma. Uitzonderlijke studenten uit andere velden kunnen worden aanvaard.)
  • Hebben afgerond cursussen in calculus, universitaire natuurkunde (een jaar), de moderne natuurkunde, en een computer taal.
  • Indienen scores van de Graduate Record Exam (GRE).
  • Submit officiële transcripties van alle eerdere werk natuurlijk.
  • Er worden twee brieven van aanbeveling van individuen goed gekwalificeerd zijn om hun capaciteiten te beoordelen voor graduate studie.
  • Indienen van een aanvraag voor graduate studie.Studenten wier moedertaal niet het Engels moet taalvaardigheid te tonen door het nemen van de test van het Engels als vreemde taal. Een minimum TOEFL-score van 600 (paper-based), 250 (computer-based) of 100 (Internet-based) is vereist. Studenten kunnen ook dienen IELTS scores. De minimum IELTS score is 7.0.

Toelating beslissingen worden genomen door een comité bestaande uit afgestudeerde faculteit van het Center for Imaging Science.

Graduate assistentschappen en collegegeld remissie beurzen zijn beschikbaar voor gekwalificeerde studenten. Aanvragers van financiële steun van het centrum moeten alle aanvraagdocumenten op 15 januari voor het volgende academiejaar aan het Bureau van de Graduate inschrijving Services ingediend hebben. Studenten wier moedertaal niet Engels is wordt geadviseerd om een ​​zo hoog TOEFL verkrijgen of IELTS score te halen indien zij dit wensen toe te passen voor een onderwijs of onderzoek assistentschap. Deze kandidaten worden ook aangemoedigd om de Test van gesproken Engels te nemen in aanmerking te komen voor financiële bijstand.

Studenten met een MS graad in een gerelateerd veld kan maximaal 36 kwartaal studiepunten in de richting van het doctoraat na het succesvol afronden van het uitgebreide onderzoek en de goedkeuring van hun onderzoeksplan worden verleend. De benodigde onderzoek credits mag niet worden afgeweken door ervaring of onderzoek.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 7 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet