Phd in informatica en informatica

Northern Arizona University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in informatica en informatica

Northern Arizona University

Het PhD-INF programma bereidt studenten om te werken in de transformerende 'vierde paradigma' van wetenschap en techniek, een interdisciplinair vakgebied met een beroep op Big Data en geavanceerde software, hardware, en statistieken vaardigheden. Na een gestroomlijnde vijfjarenplan van de studie, zal afgestudeerden klaar om de leiders in de industrie en de overheid onderzoekslaboratoria, docenten en onderzoekers in de academische wereld, en ondernemers in cutting-edge informatica toepassingsgebieden zijn. Afgestudeerden zullen bijdragen aan spannende projecten die kritieke gebieden van de nationale behoefte in de bioinformatica, volksgezondheid, duurzaamheid van het milieu, ecologie, software engineering, wearable computing, cyber-fysische systemen, en cyberveiligheid pakken.

onderzoek en onderwijs van studenten worden versterkt door brede samenwerkingen met diverse academische, de overheid en particuliere entiteiten.

We accepteren studenten van brede formele educatieve achtergrond, zoals biologie, ecologie, informatica, elektrotechniek, en statistieken, maar alle studenten moeten over voldoende beheersing van de belangrijkste fundamentele gebieden bezitten om zinvol deel te nemen en bij te dragen aan origineel onderzoek. Deze gebieden omvatten het programmeren, datastructuren, software ontwikkeling methoden en statistieken. Programma faculteit kan eisen dat studenten toegelaten tot het programma te corrigeren eventuele tekortkomingen op dit gebied door het inschrijven in aanvullende undergraduate of graduate opleidingen.

Beschikbaar Nadruk Gebieden:

 • Bioengineering Informatica - Nadruk
 • Cyber ​​en Software Systems - Nadruk
 • Ecologische en Milieu Informatica - Nadruk
 • Gezondheid en Bioinformatica - Nadruk

Het doctoraat in de informatica en Informatica stelt studenten in staat om deel te nemen in een research-intensieve opleiding binnen een brede waaier van informatica en informatica gebieden, met inbegrip van volksgezondheid, bio-informatica, remote sensing, ecologische modellering draadloze sensor en communicatiesystemen, cyber-fysische systemen , software architectuur en visualisatie, computer graphics, model-driven design, machine learning, wearable computing, en cyberveiligheid.

Onze opleiding van vijf jaar wordt versterkt door toegewijde mentorschap en professionele ontwikkeling training, met studenten profiteren van een breed scala van samenwerkingsverbanden en partnerschappen, met inbegrip van maar niet beperkt tot: Center for Bioengineering Innovation, Centrum voor Microbiële genetica en Genomics, Center for Ecosystem Science en maatschappij, Merriam-Powell Center for Environmental Research, Department of Biological Sciences, Departement Natuurkunde en Sterrenkunde, School of Earth Sciences en ecologische duurzaamheid, en de School of Forestry.

Regionaal onderzoek medewerkers omvatten, maar zijn niet beperkt tot: Translational Genomics Research Institute, Northern Arizona Healthcare en Flagstaff Medical Center, North Country HealthCare, US Geological Survey, en de Northern Arizona Planetary Science Alliance.

Wat kan ik doen met een Doctor of Philosophy in de informatica en Computing?

De Ph.D. programma in de informatica en Computing bereidt afgestudeerden voor een zinvolle en bevredigende loopbaan in de toepassing van de informatica en informatica aan kritieke gebieden van de nationale behoefte. Wij streven ernaar om studenten voor te bereiden om de leiders in de industrie en de overheid onderzoekslaboratoria, docenten en onderzoekers in de academische wereld, of ondernemers in cutting-edge informatica toepassingsgebieden zijn.

Universiteit Vereisten

Om een ​​Doctor of Philosophy Degree (Ph.D.) aan Northern Arizona University ontvangen, moet u een geplande groep van opleidingen, voltooien van de ene of meer disciplines, variërend van ten minste 60-109 eenheden van de graduate-level cursussen. De meeste plannen vereisen onderzoek, een proefschrift, en uitgebreide examens. Alle plannen hebben ingezetenschapvereisten over de tijd besteed aan het Flagstaff campus bezig met full-time studie.

Naast University Vereisten:

Compleet individueel plan eisen.

Bijkomende toelatingseisen

Toelatingseisen boven de toelating tot NAU vereist.

 • NAU Graduate Online applicatie is vereist voor alle programma's. Details over toelatingseisen zijn opgenomen in de online applicatie.
 • Bachelordiploma van een regionaal erkende instelling
 • Grade Point Average (GPA) van 3,00 (schaal is 4.00 = "A"), of het equivalent.
 • Toelating tot veel graduate programma's is op een concurrerende basis, en programma's kunnen hogere normen dan die welke door de Graduate College hebben.
 • Afschriften

Voor meer informatie over afgestudeerde toelatingsbeleid, kunt u terecht op de Graduate Admissions Policy Internationale kandidaten aanvullende toelatingseisen. Zie de International Graduate Admissions Beleid

Individueel programma toelatingseisen zijn onder meer:

 • GRE® herziene General Test
 • 3 brieven van aanbeveling
 • Persoonlijke verklaring of een essay
 • Curriculum vitae
 • Expertise in de belangrijkste fundamentele gebieden in de informatica, met inbegrip van fundamentele onderwerpen als programmeren, datastructuren, software ontwikkeling methoden en statistieken, alsook gebieden die specifieke accenten, zoals biologie, ecologie, en cyber-systemen te ondersteunen.

Student Learning Outcomes

PLO1:: Afgestudeerden van deze opleiding zullen de volgende geavanceerde competenties en programma leerresultaten (PLoS) tonen identificeren, uit te leggen, en de belangrijkste theorieën, methoden van onderzoek, en de technische benaderingen rijden informatics- gedreven wetenschap en techniek en de impact van deze elementen te beoordelen op de samenleving.

PLO2: identificeren, uit te leggen, synthetiseren, en de fundamentele concepten van de informatica, met inbegrip van grootschalige data representatie en de organisatie, diverse soorten programmeertalen, software ontwikkeling methoden, dataverwerking, informatie-extractie en machine learning, en statistische analyse toe te passen.

PLO3: identificeren, uit te leggen, synthetiseren, en de interdisciplinaire combinatie van de kern informatica toe te passen en diepgaande disciplinaire deskundigheid definiëren van één van de volgende nadruk gebieden:

 • Gezondheid en Bio-informatica, met de nadruk genetische en genomische analyse, volksgezondheid, en de overdracht van ziekten;
 • Ecologische en Milieu Informatica, met de nadruk op de ecologie en milieu analyses en remote sensing;
 • Cyber ​​en Software Systems, gericht op het ontwerp en de uitvoering van cyber-fysische en grootschalige software systemen.
 • Bioengineering Informatica, gericht op data-analyse en controle in bioengineering toepassingen.

PLO4: Identificeren, onderzoek, analyseren, organiseren en kritisch te distilleren informatie uit de wetenschappelijke literatuur binnen een informatica nadruk gebied en creatief geopend onderzoeksvragen te identificeren.

PLO5: onafhankelijk nodige deskundigheid, methoden en instrumenten van toepassing zijn op het creatieve ontwerp, uitvoering en evaluatie van een onderzoek die oorspronkelijke informatica onderzoeksvragen adressen.

PLO6: opstellen en zich bezighouden met zeer effectieve schriftelijke en mondelinge communicatie in de informatica gebieden; tonen duidelijke argumentatie en logische samenhang in een verscheidenheid van schriftelijke en mondelinge communicatie, inclusief wetenschappelijke verspreiding, de financiering aanvragen, de industrie, en de lay-communicatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flagstaff, Arizona
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates