Lees de Officiële Beschrijving

De PhD in Information Systems (IS) op UNC Greensboro is een innovatieve, op onderzoek georiënteerde doctoraal programma ontworpen om studenten in de eerste plaats voor een loopbaan voor te bereiden als leden van de faculteit in de academische IS eenheden en secundair als professionals in niet-wetenschappelijk onderzoek en professionele organisaties. Het programma is gericht op het ontwikkelen van traditionele technische en empirisch onderzoek vaardigheden en wordt ook gekenmerkt door vier verschillende elementen die het traditionele model te verbeteren:

  • een verbintenis tot praktische relevantie
  • de nadruk op het produceren van hoogwaardige leraren
  • een onderzoek stage eis
  • interdisciplinair onderzoek

Daarnaast kunnen geïnteresseerde studenten hun studie te verbeteren, met de nadruk in de wereldwijde informatie-technologie.

Doelstellingen van het programma

  • Zorg voor training in de basis en geavanceerde informatiesystemen theorie en praktijk, zodat studenten beheersen de technische en conceptuele instrumenten die nodig zijn voor het uitvoeren van hoge kwaliteit is onderzoek.
  • Bieden geavanceerde, gespecialiseerde opleiding in een aantal IS disciplines zoals enterprise resource planning, de wereldwijde informatie-technologie, informatie resource management, kunstmatige intelligentie, data mining, data warehousing, e-commerce, kennismanagement en supply chain management, zodat studenten kennis te verwerven die kan worden toegepast in een breed scala van academische, de overheid en omgevingen private sector.
  • Veroorloven gestructureerd en gecontroleerd onderzoek ervaringen, zodat studenten ontwikkelen de technische, conceptuele en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om hoogwaardige, onafhankelijke onderzoek uit te voeren.
  • Zorg voor educatieve ontwikkeling, zodat studenten zullen effectief leraren.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of North Carolina Greensboro »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 - 7 jaar
Voltijd
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019