Phd In Integraal En Transpersoonlijke Psychologie

California Institute of Integral Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In Integraal En Transpersoonlijke Psychologie

California Institute of Integral Studies

PhD in integrale en transpersoonlijke psychologie

Transpersoonlijke psychologie is een transformatieve psychologie van de hele persoon in een intieme relatie met een divers, met elkaar verbonden, en veranderende wereld. Het besteedt bijzondere aandacht aan staten van bewustzijn in verband met geestelijke, mystieke, en andere uitzonderlijke menselijke ervaringen die lijken te helen, transformatie en verbinding met de grotere wereld te promoten.

Als psychologie ligt in de gemeenschap en de wereld, transpersoonlijke bevestigt de waarde van sociale actie en ecologisch rentmeesterschap. Omdat onze relaties zijn globaal, een transpersoonlijke aanpak daagt de valse normen van een psychologie die is gelegen in één betekenis frame. Transpersoonlijke's eerste missie om meer dan één geldige staat van bewustzijn onder meer kan nu worden uitgebreid naar verschillende manieren van het mens, zoals weerspiegeld in de cultuur, etniciteit, seksuele geaardheid, genderidentiteit, spirituele pad, en manieren van weten te omarmen. De integrale visie van een hele-person psychologie kan uitgroeien tot een psychologie van de mensheid die onze verschillen viert zo veel als het eert wat we gemeenschappelijk hebben.

Het idee dat spiritualiteit is een aspect als de mens, afgezien van een specifieke religie is een idee dat rechtstreeks afkomstig is van de transpersoonlijke psychologie, en het was het eerste veld naar de praktijken van de oosterse spiritualiteit, zoals mindfulness, vanuit een psychologisch perspectief onderzoeken. Transpersoonlijke was ook de eerste psychologie psychedelica studeren, een gebied dat nu komt terug onder de aandacht van de mainstream onderzoekers. Als een uitvloeisel van de humanistische psychologie, het is onderdeel van de beweging die bijna in zijn eentje de uitvinder van het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als een hele persoon psychologie, het resoneert met de waarden en perspectieven van de complementaire en alternatieve geneeskunde beweging, die is uitgegroeid tot een belangrijke kracht in de gezondheidszorg.

Integrale psychologie houdt zich bezig met het verkennen en begrijpen van de totaliteit van het menselijk bewustzijn en persoonlijkheid. Het is de bedoeling om de persoonlijke, interpersoonlijke en transpersoonlijke dimensies van de menselijke ervaring te verenigen tot heelheid van de persoonlijkheid, multiculturele harmonie, en collectieve transformatie te realiseren. Integrale psychologie werd voor het eerst ontwikkeld door Indra Sen op basis van de praktische en transformerende aspecten van Sri Aurobindo's integraal yoga psychologie.

Later formuleringen van integrale psychologie werd aangeboden door KII oprichter Dr. Haridas Chaudhuri, die zijn eigen unieke aanpak ontwikkeld, en anderen, waaronder Brant Cortright, die een synthese van denken Sri Aurobindo's heeft ontwikkeld met de drie grote stromen van de westerse psychologie gedragstherapie, psychoanalytische en humanistisch-existentiële in het kader van de integrale psychotherapie.

Uitkomsten carrière

Er zijn drie grote groepen studenten voor wie dit diploma is zeer geschikt. Een van deze groep mensen met een bestaande beroepsgroep die wensen om hun opleiding te bevorderen en bijdragen tot de ontwikkeling van betere onderzoek en wetenschap in hun professionele werkgebieden, zoals psychotherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen, adviseurs, consultants, activisten, organisatoren, leiders , docenten, onderzoekers, verpleegkundigen, artsen, advocaten, of anderen in gebieden met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling, sociale verandering, of bescherming van het milieu. Een andere groep bestaat uit individuen die ondernemingszin georiënteerd zijn, en die kunnen wensen om hun diploma te gebruiken als basis voor advies of schrijven en lesgeven in de publieke arena over hun vakgebied. Bovendien hebben sommige studenten willen een doctoraat na te streven als een middel om meer volledig te ontwikkelen van hun eigen gaven en mogelijkheden.

Van toepassing op de PhD in de Integrale en de transpersoonlijke psychologie

De aanvragers moeten een master's degree van een regionaal geaccrediteerde instelling, hetzij in een gebied van de geesteswetenschappen, zoals psychologie, sociologie, antropologie, of onderwijs, of in een gebied dat direct gerelateerd is aan hun voorgestelde gebied van het proefschrift onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates