Phd in internationale studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Josef Korbel School PhD-programma combineert een brede en intensieve opleiding in de conventionele gebieden - de internationale politiek, vergelijkende politicologie, internationale politieke economie en / of politieke theorie - met volop mogelijkheden voor maatwerk, creativiteit en exploratie. Faculteit mentoring verzekert elke student voert een productieve pad van de studie, of het doel is het college onderwijs of een carrière in het onderzoek, de overheid of de non-profit sector. Elk jaar, de Josef Korbel School ontvangt ongeveer 100 applicaties en aanvaardt 4 kandidaten, waardoor het een zeer gewilde en concurrerend programma.

Onze promovendi ontwikkelen nauwe samenwerking met de faculteit in een open, informele omgeving die interactie en de uitwisseling van ideeën mogelijk maakt. De geringe omvang van het programma draagt ​​ook bij aan een sterk gevoel van gemeenschap. De Josef Korbel School daagt elke student om een ​​originele en creatieve wetenschapper geworden terwijl het verstrekken van een ondersteunende omgeving voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

In de afgelopen jaren hebben onze gepromoveerden op gegaan om les te geven aan universiteiten en liberal arts college, zoals Queen's University Belfast, Occidental College, Colorado College, Universiteit van Delaware, Universiteit van Zuid-Florida en de Air Force Academy. Andere afgestudeerden hebben niet-academische carrière voortgezet bij de Ford Foundation, Carter Center, het Amerikaanse Rode Kruis, de Amerikaanse overheid en nog veel meer.

FIELD SPECIALISATIES

  • vergelijkende politiek
  • Internationale politieke economie
  • politieke theorie

En -instituten

Een andere manier voor onze promovendi tot extra werk en onderzoekservaring op te doen is door middel van betrokkenheid bij onze school centra, instituten en tijdschriften. Kandidaten zijn momenteel bezig met de volgende centra, instituten en tijdschriften:

  • Centrum voor de Rechten van Ontwikkeling
  • De SIE Chéou-Kang Center in International Security en diplomatie
  • Frederick Pardee Center for International Futures
  • Mensenrechten en Human Welfare Online Journal

FINANCIELE ASSISTENTIE

De Josef Korbel School geeft drie jaar volledige collegegeld waiver en wonen toelage voor de meeste kandidaten toegelaten tot ons doctoraatsprogramma. Daarnaast kunnen promovendi profiteren van de kansen om te dienen als assistenten in Josef Korbel School.

  • Aanvullende informatie met betrekking tot externe beurs en subsidiemogelijkheden

PROGRAMMA MIDDELEN

  • Bureau van de website Studentenzaken (https://portfolio.du.edu/issta), de thuisbasis van de PhD-handboek en andere belangrijke documenten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Josef Korbel School of International Studies is one of the world's leading schools for the study of international relations. Located in the vibrant city of Denver, Colorado, our innovative program ... Lees meer

The Josef Korbel School of International Studies is one of the world's leading schools for the study of international relations. Located in the vibrant city of Denver, Colorado, our innovative programs provide students the skills, knowledge and expertise needed to become global leaders in the public, private and nonprofit sectors. Lees Minder