Phd in juridisch onderzoek of het bestuur studies

European Law and Governance School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in juridisch onderzoek of het bestuur studies

European Law and Governance School

De ELGS PhD is een opleiding van minimaal 3 jaar, die studenten in staat stelt om onafhankelijk onderzoek te verrichten op het gebied van Legal Research, Governance Studies, of op een interdisciplinair onderwerp. Het wordt ondersteund door het uitgestrekte ELGS International Faculteit netwerk van meer dan 100 juridische en governance wetenschappers en praktijkmensen over de hele wereld, de ELGS 'Partner universiteiten in Europa en de wereld, en de EPLO. Belangrijk is dat studenten van het programma zal de toegang worden verleend aan EPLO gebeurtenissen op de belangrijkste thema's in de EU-wetgeving en bestuur bij te wonen en om te communiceren met gerenommeerde EU-leiders en besluitvormers. Studenten die afstuderen met een duidelijk begrip en bewustzijn van de meest up-to-date wetenschappelijk onderzoek, evenals een solide professioneel netwerk om hen te ondersteunen in hun loopbaan na de ELGS.

Full time residency is geen vereiste voor deze opleiding, maar de studenten kan worden verplicht om een ​​aantal trainingen in het hele programma, dat zal worden gehouden in de EPLO pand in Griekenland bij te wonen. De eerste training zullen de studenten kennis maken met geavanceerde onderzoeksmethoden, terwijl opeenvolgende sessies richten op begeleiding en het aanleren van vaardigheden. Studenten worden ook verwacht lessen, seminars en lezingen, zoals aangewezen door hun begeleiders, en actief betrokken zijn bij de presentatie van hun onderzoeksresultaten op conferenties in heel Europa en de grotere wereld. Na afronding van het programma studenten zullen leveren aan een 100.000 woord proefschrift.

Hoewel dit programma stimuleert mobiliteit en flexibiliteit, worden de studenten verwacht dat full-time te worden besteed aan hun promotie-onderzoek. Studenten die worden ingezet moet kunnen evenwicht tussen werk tonen en te bestuderen en in staat zijn om hun scriptie binnen de vastgestelde termijn.

programma voordelen

Het ELGS PhD-programma is een modern programma van de hoogste academische standaard, die is ontworpen met flexibiliteit en mobiliteit in het achterhoofd. Succesvolle kandidaten zullen een toezichthouder, op basis van hun academische interesses worden toegewezen, van de beroemde International Faculty Network van de ELGS.

De International Faculty Network bestaat uit professoren en praktijkmensen uit de hele wereld, die stelt studenten in staat om onderzoek te doen op een breed scala van onderwerpen, in vele landen en in ongeveer 10 talen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een geschikte promotor

Programma-inhoud

De structuur en de inhoud van het programma vindt u hieronder:

Jaar 1

 • Studenten toegelaten als proef Onderzoek Studenten (PRS)
 • Woon 2 week oriëntatie programma medio oktober in Sounion (25 uur les in onderzoeksmethoden, statistische methoden, presentatie voorbereiding, spreken in het openbaar)
 • Wijs supervisor en bedenken werkprogramma
 • Lessen en conferenties, zoals bepaald door supervisor
 • Ontmoetingen met supervisor
 • Qualifying Test (10.000 woord papier op onderzoeksvoorstel, titel, Draft Outline)

Jaar 2

 • Succesvolle studenten van 1 jaar de voortgang van PRS tot PhD-status
 • 2-daagse training over 'Hoe maak je een tutor' aan Sounion (optioneel)
 • Assist in undergraduate en postgraduate tutorials van de ELGS (voor verblijvende studenten)
 • Lessen en conferenties, zoals bepaald door supervisor
 • Woon PhD Conferentie (jaar 2 of 3)
 • Promovendi dienen bevestiging Test

Jaar 3

 • gouverneurschap
 • Lessen en conferenties, zoals bepaald door supervisor
 • Woon PhD Conferentie (jaar 2 of 3)
 • Studenten toegelaten tot smeken
 • Levering van de Thesis
 • Promotie

Faculteit

De faculteit voor het doctoraat in Legal Studies en / of doctor in de Governance bestaat uit wetenschappers en praktijkmensen met een opmerkelijke internationale ervaring in hun gebied van onderzoek. Studenten zullen worden gekoppeld aan een geschikte supervisor door de ELGS uit de lijst van de leden van de International Faculty Network en van de bewoner faculteit van de school.

academische vereisten

Studenten van over de hele wereld kan worden toegelaten na een strenge sollicitatieprocedure. Aankomende studenten voor de promotie moet een eerste of tweede klas master in de rechten, politieke wetenschappen, of in een relevante gebied van de sociale wetenschappen. Hoog kaliber studenten met een achtergrond in een ander gebied van studie of een bijzonder concurrerend profiel met het bewijs van relevante werkervaring en langdurige toewijding aan het gebied zal ook worden overwogen. Vanwege het internationale karakter van het programma zal graad equivalenten worden vastgesteld door het faculteitsbestuur.

taal Eisen

Alle onderwezen elementen van het programma zal worden uitgevoerd in het Engels. Als gevolg daarvan moeten de studenten afkomstig uit niet-Engels sprekende landen hun niveau van het Engels taalvaardigheid bewijsmateriaal in overeenstemming met het volgende:

 • TOEFL Internet gebaseerde score van 90 of hoger
 • Cambridge Certificate of Proficiency, rang B of hoger
 • Elke andere internationaal erkende test met gelijkwaardige merken

Studenten van plan om hun onderzoek uit te voeren in een andere taal dan het Engels het niveau van de relevante talenkennis moet aantonen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
13,800 EUR
Locations
Griekenland - Athene, Central Athens Regional Unit
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan