Doctor of Philosophy in Color Science

Kleur is een onderwerp van intense belangstelling en onderzoek voor honderden, zo niet duizenden jaren. Als een generalisatie, kan kleur de wetenschap worden gedefinieerd als de kwantificering van onze perceptie van kleur. Haar beheersing vereist een interdisciplinaire educatieve benadering omvat natuurkunde, scheikunde, fysiologie, statistiek, informatica en psychologie. Kleurenwetenschap wordt gebruikt in het ontwerp en de controle van de meeste kunstmatige gekleurde materialen zoals textiel, coatings en polymeren en voor zulke uiteenlopende materialen als bodem en wijn specificeren. Het wordt uitgebreid gebruikt in de kleurweergave met inbegrip van digitale fotografie, desktop-en projectie-scherm en afdrukken. Aan het begin van de 21e eeuw, de kleur wetenschap is alomtegenwoordig.

Kleur-wetenschappelijk onderzoek op RIT omvat zulke uiteenlopende gebieden als medische data visualisatie, computer graphics en animatie, kunst behoud, spectrale en ruimtelijke metingen van materialen, kleur afdrukken, digitale fotografie, film en televisie, en de modellering van onze waarnemingen voor gebruik in het definiëren van kleur kwaliteit. RIT heeft een lange geschiedenis van de wetenschap in kleur wetenschap.

Het programma is bedoeld voor studenten die undergraduate majors zijn in de natuurkunde, scheikunde, wiskunde, informatica, techniek, experimentele psychologie, imaging, of een toegepaste discipline met betrekking tot de kwantitatieve beschrijving van kleur, bijvoorbeeld, textiel, grafische kunst, animatie, materiaal wetenschap en Polymer Science. Alle studenten moeten 99 credits te verdienen als een afgestudeerde student. Voor full-time studenten, het programma vereist drie of meer jaren van studie aan de graduate niveau voor studenten die het programma met een baccalaureaat. Het curriculum is een combinatie van verplichte vakken in kleur wetenschap, keuzevakken geschikt voor de achtergrond van de kandidaat en belangen, een driekwart onderzoeksproject tijdens het tweede jaar van de studie, en een onderzoek proefschrift. Studenten moeten een kwalificerende examen tijdens hun tweede jaar van de studie en een kandidatuur examen ten minste een jaar voor de voltooiing van hun proefschrift. Kandidaten die wensen om het programma in te voeren, maar gebrek aan adequate voorbereiding zou kunnen hebben om zo veel als 36 studiepunten van undergraduate basiscursussen te nemen in de wiskunde, statistiek, informatica en algemene natuurwetenschappen voordat matriculating met graduate-status.

Toelatingseisen

Om in aanmerking voor toelating tot het Ph.D. programma in kleur wetenschap, moeten de kandidaten voldoen aan de volgende eisen:

  • Voltooien van een aanvraag voor graduate studie
  • Het bezit van een verdiend baccalaureaat diploma van een erkende universiteit
  • Scores van de Graduate Record Examination (GRE)
  • 'Submit officiële undergraduate transcript (s) met een GPA van 3,0 of hoger, of een GPA van 3,0 of hoger in de stichting cursussen
  • Indienen twee professionele aanbevelingen
  • Deelnemen aan een on-campus interview (indien mogelijk)
  • Voor internationale aanvragers wier moedertaal niet het Engels, scores van de Test van het Engels als vreemde taal moet worden ingediend. Minimale scores van 240 (computer-based), 587 (paper-based), of 94 (internet-based) zijn verplicht. Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) scores zullen in de plaats van de TOEFL-examen worden aanvaard. Minimum scores variëren, maar het absolute minimum score die nodig is voor onvoorwaardelijke acceptatie is 6,5.
Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 7 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet