Phd in levensmiddelentechnologie

University of Chemistry and Technology, Prague

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in levensmiddelentechnologie

University of Chemistry and Technology, Prague

Overzicht

Het belangrijkste doel van het doctoraat is om afgestudeerden te bereiden met het vermogen van onafhankelijke creatieve werk en diepe kennis op het gebied van voedsel technologie en andere aanverwante onderwerpen. Het onderzoek is gericht op de wetenschappelijke en onderzoek in technologische processen en is gebaseerd op uitgebreide kennis van de chemische, biologische, technische en economische disciplines, en de kennis van thesolution van de specifieke complexe problemen van de geselecteerde voedsel takken (granen, bakker en suiker technologie, zuivel en vette technologie, vlees en vleesproducten technologie, de technologie van groenten en fruit, de technologie van oppervlakteactieve stoffen en detergants en cosmetica).

Carrière

Afgestudeerden kunnen werken in wetenschap en onderzoek of rechtstreeks in de voedingsindustrie, en in de verwante gebieden zoals cosmetische en chemische industrie, waaronder de verwerking van afval en milieubescherming. Zij kunnen management posities in de ontwikkeling, productie, controle en projectie in de commerciële bedrijven of overheidsinstellingen te houden. Vanwege het brede begrip van de expertise van de afgestudeerden zijn klaar, niet alleen voor professioneel handelen in hun specialisatie, maar ook voor de aanpassing voor mogelijke toepassing in andere technische en wetenschappelijke gebieden.

Selectie van recente scripties

  • Bereiding en karakterisering van sorbentia op basis van gemodificeerde polysacchariden
  • Functionele eigenschappen van wei-eiwitten
  • Trends in de verpakking van levensmiddelen: verpakking met antimicrobiële werking en hygiënische aspecten van het gebruik van weekmakers op basis van geëpoxydeerde sojaolie
  • Radicaal en pericyclische reacties in vetten en oliën bij hoge temperaturen
  • Beoordeling van Authenticiteit van Vinegar en ingeblikte producten die Azijn
  • Geselecteerde factoren die de veiligheid van voedingsmiddelen en gerechten
  • Fractionering van de belangrijkste wei-eiwitten
  • Oorzaken en preventie van defecten van levensmiddelen
  • Voorbereiding van de polysaccharide-derivaten met toepassing betekenis
  • Structurele analyse van polysacchariden van medicinale hout-verval paddestoelen

Overig

Open inschrijving

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,100 EUR
Locations
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Tsjechiƫ - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan