Phd in management informatie systemen

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in management informatie systemen

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

De PhD in Management Information Systems (PhD in MIS) biedt afgestudeerden met theoretische kennis en methodologische vaardigheden om hen te helpen een succesvolle carrière als productieve onderzoekers, wetenschappers en academici aan vooraanstaande universiteiten en onderzoeksinstituten alsook industriële en zakelijke organisaties. Zowel de technische aspecten en de organisatorische impact van informatiemanagement worden benadrukt.

Het doctoraat in de MIS biedt studenten met:

  • Een interdisciplinaire zakelijke begrip van hoe de technologie een organisatie gedrag, structuur en functie van invloed kan zijn
  • Een grondige basis in de fundamentele concepten van het ontwerp, de ontwikkeling, het gebruik en de toepassing van informatie-en communicatietechnologieën in een organisatorische setting
  • Originele kennis in IS onderzoek
  • Een STEM Degree Program

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de UIC Liautaud Master en PhD-niveau's in Management Informatie Systemen zijn goedgekeurd als STEM (Science, Technology, Engineering en Wiskunde) - Aangewezen Degree Programs.

Onder de optionele Practical Training (OPT)-programma, internationale studenten die afstuderen van hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten zijn in staat om in het land te blijven en training te krijgen door middel van werkervaring voor maximaal 12 maanden. Studenten die afstuderen van een aangewezen STEM opleiding kan voor een extra 17 maanden op een OPT STEM extensie blijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates