Phd in maritieme zaken

World Maritime University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in maritieme zaken

World Maritime University

PhD in maritieme zaken

De World Maritime University (WMU) is in 1983 opgericht door de Internationale Maritieme Organisatie van de Verenigde Naties en is de apex-instelling van de IMO voor nascholing en onderzoek op het maritieme gebied. Dit betekent dat WMU uniek is om inzicht en inzicht te geven in de conventies, operaties en beleid van IMO. Het programma biedt de mogelijkheid om onderzoek over het maritieme gebied te verrichten, maar met nadruk op problemen die verband houden met de IMO-missie van maritieme veiligheid, veiligheid en milieubescherming. Ons doctoraal programma biedt ongeëvenaarde toegang tot internationale maritieme experts zowel binnen als buiten de academie, en organisaties die aan de voorhoede van onderzoek en ontwikkeling werken. Doktorale studenten zijn naar de WMU van de industrie, de academie en de overheidssector, en hebben hun proefschriften op een breed scala van vakgebieden afgerond, van het onderzoek naar de vermindering van de oliestorting naar een analyse van organisatorisch leren in rederijen.

Het promotieprogramma bestaat uit 240 studiepunten, meestal over een registratieperiode van drie tot zes jaar. Kandidaten kunnen op de universiteit of elders gevestigd zijn, meestal op hun plaats van dienstverband. Binnen de termijnen kunnen kandidaten in hun eigen tempo werken, die ook kunnen variëren tijdens hun inschrijvingsperiode. Een kandidaat die een deel van een doctorandusgraad elders heeft afgerond, kan in het WMU-programma met geavanceerde status overgaan. Hun inschrijvingsperiode bij WMU zal verschillen in lijn met de hoeveelheid onderzoek die zij al heeft voltooid, maar de minimum toelatingsperiode moet minstens zijn registratie, een progressie seminar en het proefschrift (120 EC) bevatten.


Belangrijkste onderzoeksgebieden

Marine Environmental Management: milieuproblemen in oceanen en kusten, met name die met betrekking tot maritieme problemen zoals verzending. Interdisciplinaire kwesties met betrekking tot oceanografie, vervuiling en milieubeheer vallen ook binnen dit onderzoeksgebied.


Maritieme Administratie: Recht, Beleid en Veiligheid: de wetgevende, regelgevende en handhavingsrolle van regeringen en overheden in het kader van specifieke problemen die de maritieme industrie uitoefenen. Deze omvatten onder meer beveiliging, de wet van de zee, de rechten van zeevarenden, arbeidsnormen, mariene milieuwet, enzovoort.


Scheepvaart- en havengebruik: dit onderzoekgebied verken alle gebieden van scheepvaart- en havengebruik en biedt de kans om diepgaand onderzoek uit te voeren op het gebied van maritieme economie, scheepvaart of havengebruik en -beheer, en verzend- en havensbeleid. zoals in de gerelateerde gebieden van logistiek, schipfinanciering, vrachtvervoer en havenbeheer.


Maritieme technologie en onderwijs: technische ontwikkelingen in de scheepvaart en educatieve processen, met inbegrip van culturele, gender- en taalkwesties. Het omvat interdisciplinair werk dat technische innovatie en onderwijs verbindt, zoals simulatieopleiding, informatie- / communicatietechnologie en organisatorische kennismanagement.


Maritieme Risico- en Systeemveiligheid: multidisciplinaire onderzoekshoeken op het gebied van maritieme risicomanagement en -beheer met speciale aandacht voor maritieme veiligheid en mensgerelateerde problemen. Technische ontwikkelingen, zoals het concept van e-navigatie of het gebruik van simulatie ter ondersteuning van de maritieme risicobeoordeling, zijn ook inbegrepen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Voltijd
Price
Prijs
50,000 USD
Locations
Zweden - Malmö, Skåne län
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Zweden - Malmö, Skåne län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan