Phd In Marketing En Strategie

University of Minho - School of Economics and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd In Marketing En Strategie

University of Minho - School of Economics and Management

Rechtvaardiging en doel

De Doctoral Programme in Marketing en Strategie is een project dat de synergie van de drie erkende nationale instellingen voor hoger onderwijs verbetert: de Universiteit van Minho, Aveiro Universiteit en de Universiteit van Beira Interior, respectievelijk.

Hun primaire doel is om promovendi te voorzien van een inzicht in de moderne state-of-over de vooruitgang van de wetenschappelijke kennis in Marketing en Strategie. Het is een programma van internationale omvang, compleet en innovatief, die zijn toevlucht tot het onderwijs in het Engels. Bovendien is flexibel, want het biedt de mogelijkheid om studie / onderzoek in een part-time of full-time regime ontwikkelen.

Het is een zes-semester durende programma, dat overeenkomt met 180 sp. Daarom combineert de structurele componenten van Marketing en Strategie en specifieke keuzevak eenheden van beide gebieden, op twee verschillende tijdstippen: het eerste jaar is gewijd aan cursussen en onderzoek in de drie hierboven genoemde universiteiten, op basis van hun kalenders, en de laatste twee jaar is gewijd aan het ontwerp en de uitwerking van een originele proefschrift.

Promovendi hebben de mogelijkheid om academische en professionele vaardigheden die hun loopbaan te bevorderen, met name in hoge posities van private en publieke, nationale en internationale instellingen of tijdens erkende leiders en managers bij het ontwikkelen van een bepaalde business idee te verwerven. Vandaar dit doctoraal programma beoogt de versterking van de vaardigheden van onderzoek, analyse, autonome en creatieve productie van wetenschappelijke kennis en de verspreiding wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,750 EUR
Locations
Portugal - Braga
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Braga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
full time; 1375 € deeltijd