Het doctoraat is de hoogste academische graad en als zodanig Durham afgestudeerden zijn in de vraag naar academische posten in vooraanstaande universiteiten en business schools; voor het bedrijfsleven en management consultancy in de handel en de industrie; en voor het senior management functies in organisaties uit de particuliere sector en overheidsinstellingen.

Wat uw doelen, de Durham PhD geeft u de mogelijkheid om strenge academische theorie te combineren met onderzoek naar de wereld van het bedrijfsleven beïnvloeden en een unieke bijdrage aan uw vakgebied. Het trekt uitzonderlijke studenten van het hoogste kaliber, en in samenwerking met wetenschappers internationaal bekend om hun onderzoek en thought leadership, de PhD-programma aan Durham University Business School is zowel uitdagend en stimulerend.

Als onderdeel van onze levendige en gastvrije onderzoek onder leiding van de gemeenschap, werk je samen met een divers faculteit onderzoek studenten en internationale academici een kritische bevel van uw onderwerp te ontwikkelen. U zult cultiveren op hoog niveau vaardigheden van de analyse en beoordeling, in staat zijn om een ​​reeks van onderzoeksmethoden te gebruiken, en zal zelfstandig werken.

Wij bieden een arena waar het personeel, studenten en praktijkmensen informatie, ideeën en inspiratie kunnen uitwisselen en zet marketing theorie in de praktijk

Opgericht in 2014, na de fusie van de afdelingen Management en Marketing, onze belangrijkste doel is het bevorderen en delen van kennis op het kruispunt van de markten, marketing praktijk en consumptie. Wij doen dit door middel van een actieve en inspirerende omgeving voor wetenschappelijk personeel, studenten en professionals om ideeën te onderzoeken, produceren hoogwaardige publicaties en bespreken hoe de verspreiding van kennis over de aard van de marketing en de praktijk van de consument. De sleutel tot dit is een cultuur van samenwerking - niet alleen onder de leden, maar met andere afdelingen, clusters en centra, zowel binnen als buiten Durham University. Tijdens ons werk, verbinden we met individuele klanten, organisaties en andere instellingen, zowel publieke als private, en niet- en winstoogmerk.

Een vergadering van geesten

Wij zijn een divers team, waar verschillende leden brengen hun eigen perspectief. Mainstream leidinggevende uitzicht zitten naast een kritische kijk op marketing, met inbegrip van culturele en sociologische perspectieven op markten, marketing en consumptie. We putten uit een aantal methodologische perspectieven vanuit kwantitatief, statistisch-gedreven om kwalitatieve, interpretivisme methodologische tradities.

PhD: Neem de volgende stap

We hebben twee innames per jaar, in oktober en januari. Sluitingsdata voor toepassingen zijn:

 • Januari 2017 intake: 31 oktober 2016
 • Oktober 2017 intake: 31 juli 2017

Voor PhD Integrated Studies (full-time) is er een intake per jaar in oktober. De sluitingsdatum is 31 juli.

Wat heb ik nodig voor het eerst?

Engels taaleisen:

 • Als Engels niet je eerste taal zul je IELTS 7.0 (geen element minder dan 6,5) of Pearson Test van het Engels Overall Score 70+ (Geen enkel element onder 62) nodig. Houd er rekening mee dat deze niet meer dan 2 jaar oud kunnen zijn op de maand het programma start, bijv. voor een programma dat begint in oktober 2014 de IELTS of PTE test moet zijn genomen in of na oktober 2012). Verdere informatie over acceptabele testen.

Voor het Verenigd Koninkrijk studenten:

 • Een Masters degree, normaal gesproken met een cijfer van ten minste 65% in uw Masters proefschrift.

Voor niet-Britse studenten:

 • Een diploma dat gelijkwaardig is aan een Britse Masters. Je moet ook hebben afgerond en doorgegeven (op een niveau dat overeenkomt met ten minste 65%) een proefschrift module. Check de volledige lijst met gelijkwaardige kwalificaties.
 • Het is belangrijk dat uw algemene onderzoeksinteresses overeenkomen met die van ten minste één lid van onze wetenschappelijke staf. Voor meer informatie over het bereik van de expertise en ervaring van onze academische faculteit en de details van hun onderzoek belangen, zie onze mensen.

Als u vragen hebt over het vinden van een potentiële begeleider, we zijn blij om te helpen. Neem dan contact op met de toelatingscommissie Research Team.

De aanvraagprocedure

 • Succesvolle toepassing is gebaseerd op uw vermogen om de toelatingseisen te voldoen, uw onderzoeksvoorstel en de capaciteit van de School om relevante begeleiding bieden voor uw onderzoek.

Onze opnames proces volgt drie fasen:

Stage One

Zorg ervoor dat:

 • u voldoet aan onze toelatingseisen (boven)
 • u kunt voldoen aan de financiële eisen van het programma
 • je hebt je onderzoeksvoorstel klaar.

De tweede fase

Aanvragen moeten worden gemaakt met behulp van de on-line aanvraagformulier. U wordt gevraagd om de volgende informatie:

 • academische kwalificaties en carrière tot nu toe
 • een overzicht van uw onderzoeksinteresses
 • de namen en adressen van twee academische scheidsrechters
 • elke specifieke steun heeft je nodig kan hebben (zie Disability ondersteuning)
 • gekozen College. (Als u wilt lezen voor een full-time programma dat u moet lid zijn van een van onze Colleges alsook door een afdeling wordt geaccepteerd te worden.

De volgende documenten moeten ook online worden ingediend als onderdeel van uw aanvraag. Zonder deze documenten uw aanvraag niet kan worden verwerkt:

 • Onderzoeksvoorstel van 1500-2000 woorden. Gelieve uw voorstel in te dienen binnen de afdeling van de online applicatie "Andere relevante ervaring '. Echter, als uw onderzoeksvoorstel bevat tabellen of vergelijkingen, upload uw document via de rubriek 'bewijsstukken' onder 'Beurzen / Other'. Advies over het schrijven van een onderzoeksvoorstel.
 • Een 300-500 woord abstract het geven van een samenvatting van het onderzoeksvoorstel
 • Kopieën van certificaten van diploma's (tot 3 kunnen worden geupload)
 • Kopieën van transcripties van modules onderzocht (maximaal 3 kunnen worden ge-upload)
 • Het bewijs van bekwaamheid in het Engels (waar dit niet je eerste taal)
 • Twee referenties, waarvan er één moet academisch zijn. (Referentie brieven moeten rechtstreeks aan ons worden gemaild door de scheidsrechters met behulp van de downloadbare verwijzing formulier.) Download de verwijzing vorm
 • Uw Curriculum Vitae.

Als je problemen hebt het bevestigen van uw bewijsstukken om uw online applicatie, kunt u deze e-mail naar ons.

De derde fase

Wij zullen uw aanvraag op basis van de verstrekte informatie te verwerken en zal normaal gesproken laat je ons besluit binnen vier tot zes weken weten. In bepaalde omstandigheden kan moeten we nadere informatie te vragen.

Een succesvolle toepassing zal naar Durham University's studentenwerving en Admissions Office (SRAO) worden verzonden met een aanbeveling voor goedkeuring. (Wij nemen contact met u direct als we niet in staat zijn om uw aanvraag voor goedkeuring aanbevolen.) De SRAO is verantwoordelijk voor de goedkeuring van alle postdoctorale toepassingen. U dient zich ervan bewust dat de goedkeuring door de SRAO is geen formaliteit en dat in sommige gevallen waarin we de goedkeuring aanbevolen, zal de SRAO niet in staat om dit te ondersteunen. Totdat je een aanbod van de Student Werving en Admissions Office te ontvangen, heb je niet ontvangen een formele aanbod van een plaats.

Opleiding te volgen in:
Engels
Durham University Business School

Zie 4 andere vakken van Durham University Business School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
4,121 GBP
UK / EU (Full-time); 16.500 GBP internationale (Full-time)