Phd in massacommunicatie

University of Florida - College of Journalism and Communications

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in massacommunicatie

University of Florida - College of Journalism and Communications

PhD in Massacommunicatie

De Universiteit van Florida is gewijd aan uitmuntendheid in zijn Ph.D. programma in massacommunicatie. Het programma biedt een opleiding in een ideale setting voor een kwalitatieve educatieve ervaring.

Het College van Journalistiek en Communicatie is trots op zijn bekroonde studentenlichaam en faculteit en beschikt over een verscheidenheid aan achtergronden mogelijk gemaakt door een van de grootste inschrijvingen in het land. Ongeveer 200 studenten gaan in het afstudeer- en geavanceerde onderzoek, waarbij ze 2300 studenten behalen. Meer dan 53 faculteitsleden onderwijzen, doen onderzoek en leveren service.

De Universiteit van Florida stimuleert applicaties van individuen van beide geslachten van alle culturele, raciale, etnische en religieuze groepen. De Universiteit onderscheidt niet op basis van handicap of leeftijd.

Elke aanvraag wordt in zijn geheel beschouwd. De faculteit beschouwt elke applicatie - zelfs die die kort vallen onder de GRE en GPA normen. We houden de mogelijkheid open dat een aanvrager voorwaardelijke toelating wordt aangeboden indien bewijzen zoals referenties, werkervaring en doelverklaring het rechtvaardigen.


Het doctoraal programma van de universiteit staat op de 6e van de 91 in de natie

Een 2010 analyse van de kwaliteit van de communicatie doctorale programma's in de Verenigde Staten richtte de Universiteit van Florida's College of Journalism and Communications op nummer 6 onder soortgelijke programma's.

In de studie werd de kwaliteit van het programma beoordeeld door gebruik te maken van objectieve en kwantificeerbare indicatoren in plaats van subjectieve rankings die gemeenschappelijk zijn in andere rankings. De maatregelen beklemtoonden zowel het aantal en de kwaliteit van de programma's die nieuwe Ph.D's van elke instelling hebben gehuurd.

De resultaten suggereren dat afgestudeerden van het doctoraal programma in Florida's Journalism and Communications College concurrerend zijn met die van de beste programma's in de natie. Niet alleen zijn deze afgestudeerden in zware vraag, ze zijn ook competitief voor de beste academische banen in de VS


Doel van het doctoraal programma

De Ph.D. graad is een onderzoeksgraad. De Ph.D. programma is ontworpen om kennis, attitudes en vaardigheden te ontwikkelen, zodat afgestudeerden belangrijke bijdragen kunnen leveren aan het begrijpen van massacommunicatie. Faculteitsleden helpen studenten de basis te leggen voor een leven van belangrijk, creatief werk.

Het doctoraal programma bereidt de studenten voor op diverse mogelijkheden in massacommunicatie. Afgestudeerden zullen naar colleges en universiteiten worden onderwezen; onderzoek doen voor organisaties in reclame, journalistiek, public relations, telecommunicatie en andere massacommunicatievelden; raadplegen; en onderzoek doen en bijdragen aan beleid in overheids- en particuliere organisaties. Doctorale studenten in het College van Journalistiek en Communicatie krijgen waardevolle ervaring in zowel onderwijs als onderzoek. Assistentships helpen studenten voor te bereiden op academische en andere onderzoeksposities. Studenten in het programma zijn doorlopend onder de leiders van de natie geweest bij het winnen van toppremieprijzen bij nationale en regionale wetenschappelijke bijeenkomsten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Gainesville, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates