Lees de Officiële Beschrijving

De Montana University System kondigt een spannend nieuw samenwerkingsprogramma aanbieden van Montana's eerste Ph.D. in Materials Science. Het programma omvat de afdelingen, docenten, cursussen en onderzoeksinfrastructuur van de campussen van de Universiteit van Montana, Montana State University en Montana Tech.

Onderzoek specialiteiten zijn gericht op vier gebieden:

  • Biomaterialen
  • Elektronische, fotonische en magnetische materialen
  • Materialen voor energie-opslag, conversie en het behoud
  • Materialen synthese, verwerking en fabricage

Het curriculum integreert een breed scala van fysieke wetenschap en techniek disciplines met een nog breder scala van toepassingen, van gezondheid en geneeskunde aan nanotechnologie tot energie, milieu en natuurlijke hulpbronnen.

Deadlines

De beoordeling van aanvragen begint in januari en gaat door tot alle slots vol zijn. Prioriteit wordt gegeven aan het begin van de aanvragers.

Verplicht Tests

De Graduate Record Examination (GRE) vereist is voor de Materials Science Program. Scripties scores moet rechtstreeks worden ontvangen van ETS. De instelling code voor Montana State University is 4488.

International aanvragers

Kennis van het Engels scoort met de volgende minima: TOEFL (80), IELTS (level 6.5), of PTE (54), zijn verplicht voor aanvragers die geen Amerikaanse burgers en niet uit landen waar Engels de voertaal. Deze eis wordt afgezien indien de aanvrager een undergraduate of graduaat van een instelling in de VS of als de student is uit een land waar het Engels taalvaardigheid score wordt afgezien heeft verdiend.

Zie onze internationale aanvraagprocedure pagina voor een lijst van landen waar het Engels taalvaardigheid score en wordt kwijtgescholden als meer informatie over het toepassen als een internationale student.

Bijkomende toelatingseisen

Voor aanvullende vereiste toelating documenten zie website van het programma of de lijst van eisen in de afgestudeerde applicatie portal view. Onvolledige aanvragen kunnen niet in behandeling genomen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van American Consortium of Universities (INTERLINK) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019