Over het programma

Het doel van onze graduate programma is multidisciplinair onderzoek perspectief te informeren op het gebied van de materiaalkunde en werktuigbouw en probleemoplossers van morgen opleiden in het licht van de toegenomen concurrentie en nieuwe mondiale uitdagingen. Onze aanpak in onze graduate niveau opleiding is om studenten te motiveren om in materiaalkunde en werktuigbouwkunde baanbrekend onderzoek uit te voeren. Ons programma biedt een doctoraat wordt uitgevoerd in het Engels en kan in vier jaar worden afgerond.

Leerresultaten

Door de Mechanical Engineering Department bij AGU, zullen de studenten worden voorzien van kritisch denken, analyseren, probleemoplossende vaardigheden en het zelfvertrouwen dat nodig is voor het ontwikkelen en produceren van systemen voor de behoeften van het heden en de toekomst zijn. Bovendien, voor degenen die geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke aspecten van Werktuigbouwkunde, er is altijd een mogelijkheid om onderzoek te doen en om een ​​academicus te worden.

Waarom zou ik kiezen voor AGU Werktuigbouwkunde?

Er zijn vele redenen om AGU Werktuigbouwkunde voorkeur.

  • U krijgt de gelegenheid om een ​​ingenieur die begint een stap voor anderen met 100% Engels onderwijs te worden.
  • U krijgt de gelegenheid om het taalonderwijs te nemen aan de Verenigde Staten om uw kennis van het Engels te verbeteren.
  • U krijgt de gelegenheid om te studeren met een originele, innovatieve en flexibele curriculum hebben.
  • U krijgt de gelegenheid om te profiteren van de ervaringen van mensen in het bedrijfsleven en de academische wereld te hebben.
  • U krijgt de gelegenheid om onderwijs te nemen door middel van interactieve lessen en geavanceerde laboratoriumfaciliteiten hebben.
  • U krijgt de gelegenheid om onderwijs dicht bij de industrie te nemen met de lange termijn stages hebben.
  • U krijgt de gelegenheid om het begrip innovatie te omarmen en creatief te zijn.
  • U krijgt de gelegenheid om te profiteren van de carrière coaching systeem dat zal u helpen om het opbouwen van een sterke carrière te hebben.
  • U krijgt de gelegenheid om te worden blootgesteld aan waardevolle ervaringen die je ten goede zal komen in je leven te hebben.
  • U krijgt de gelegenheid om te leren van en interactie nauw samen met wereldklasse faculteiten wie hebben intensieve internationale ervaring hebben.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Abdullah Gül University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
Prijs
1,536 TRY
1500 TRY / jaar
Op locaties
Op datum