Ph. D. in Microsystems Techniek

RIT biedt een uniek programma leidt tot een doctoraat in microsystemen engineering. Dit multidisciplinaire programma bouwt voort op de fundamenten van de traditionele techniek en wetenschap gecombineerd met curriculum en onderzoeksactiviteiten het aanpakken van de vele technische uitdagingen van micro- en nano-systemen. Deze omvatten het manipuleren van elektrische, fotonische, optische, mechanische, chemische en biologische functionaliteit te verwerken, gevoel, en de interface met de wereld aan een nanometerschaal. Het doel van het programma is om een ​​stichting voor toekomstige technologie te verkennen door middel van onderzoek in nano-engineering, ontwerp methoden en technologieën en hun integratie in de micro- en nano-schaal systemen. Sommige gebieden van verkenning van het programma zijn de volgende:

 • -Scaling gedreven nano-elektronica, waaronder:
  • nieuwe materialen, technieken en architecturen voor de volgende generatie halfgeleiderinrichtingen
  • innovaties in het apparaat patronen en nanolithografie
  • nieuwe materialen onderzoek met inbegrip van germanium, III-V-materialen, koolstof nanobuisjes, en spintronica
 • MEMS (micro-elektromechanische systemen), MEOMS (micro-electro-optisch-mechanische systemen) en NEMS (nano-elektromechanische systemen) apparaat, de verwerking en materialen onderzoek voor slimme sensoren, actuatoren, biochips, en micro-implanteerbare apparaten
 • Fotonica en nanofotonica beeldvorming, communicatie en sensing onderzoek met inbegrip van koppelingen, micro-lasers, microdetectors, geïntegreerde silicium golfgeleiders, silicium spectrometers, en biosensoren
 • Fotovoltaïsch onderzoek in silicium, organische, en gestapelde zonnecellen en thermophotovoltaics
 • Geschaald micro- en nano-elektronica voor integratie in biomedische systemen
 • Nieuwe en verbeterde technologieën in organische elektronische componenten en apparaten
 • Microfluidics onderzoek naar het gedrag en aanpassingen in fluïda microschaal

Missie


Het doctoraat programma in microsystemen techniek vervult een kritische noodzaak voor een uitgebreide kennis en expertise op het gebied van de innovatie, ontwerp, fabricage, en de toepassing van micro- en nano-schaal apparaten, componenten en systemen. RIT wordt een internationaal erkend leider op het gebied van onderwijs, onderzoek, en de economische ontwikkeling op het gebied van microsystemen en nanoschaal engineering.

Het curriculum van deze multidisciplinaire programma is gestructureerd om elke student met een gedegen achtergrond en een gedegen basis in techniek en wetenschap te bieden. Het curriculum biedt onderwijs van wereldklasse door de innovatieve toepassing van educatieve technologieën en partnerschappen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rochester Institute of Technology (RIT)

Zie 7 andere vakken van Rochester Institute of Technology (RIT) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet