Lees de Officiële Beschrijving

Doctoraat in Milieukinetiek

De snelle ontwikkeling van veel landen in de regio heeft geleid tot het wijdverspreide gebruik van chemicaliën in de industrie, landbouw en volksgezondheid, evenals in ons dagelijks leven. Dit heeft geleid tot aanzienlijke chemische vervuiling en verslechtering van het milieu, met onvermijdelijke gevolgen voor de economie, de samenleving en de gezondheid van de mensen.

Bij het aanpakken van deze problemen is er een dringende behoefte aan deskundigen op het gebied van Environmental Toxicology, die een veld vereist die kennis vergt in verschillende interverwante wetenschappen. In overeenstemming met het nationale beleid om hoogwaardig personeel op het gebied van wetenschap en technologie te genereren, biedt CGI dus een afgestudeerd programma in milieutechnologie om deze behoefte aan te trekken om een ​​nieuwe generatie wetenschappers op te leiden die de drijvende kracht van het land zullen worden en regio, in de komende jaren.

Toelatingsvoorwaarden

  • Kandidaten moeten een master of gelijkwaardige opleiding hebben met een cumulatieve GPA van minstens 3,50 op het niveau van de master. Kandidaten die een bacheloropleiding hebben met eersteklas eerbewijzen, komen ook in aanmerking.
  • Voorkeursachtergrond: Wetenschappen (inclusief Chemie, Biologie, Biologische Wetenschappen, Biochemie, Biotechnologie, Microbiologie, Milieukunde), Farmacie, Farmaceutische Wetenschappen, Geneeskunde, Medische technologie, Verpleegkunde of andere gerelateerde velden.Kennis van het Engels

Alle kandidaten moeten een officiële testscore hoger dan de minimumscore voor toelating behalen in een van de volgende gestandaardiseerde Engelse examens.


Internationaal Engels Talen Testsysteem (IELTS): 5

Test van Engels als vreemde taal (TOEFL):

* Papierbasis: 500

* Computer-based: 173

* Internet-based: 61

CU-toets Engelsvaardigheid (CU-TEP): 60

Aanvragers uit landen waar Engels de moedertaal is, zijn echter vrijgesteld van deze eis. Daarnaast kunnen aanvragers die een eerdere diploma hebben van een universiteit waar het enige onderwijsmateriaal Engels is, een certificaat van universiteitsmedium van onderricht indienen om aan deze vereiste te voldoen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Chulabhorn Graduate Institute »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juni 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum