Phd in multidimensionale complexe analyse

Siberian Federal University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in multidimensionale complexe analyse

Siberian Federal University

Onderzoek in multidimensionale complexe analyse op Siberian Federal University is over verschillende onderwerpen. Het overkoepelende thema is de wisselwerking tussen complexe analyse en andere gebieden van de wiskunde en natuurkunde. Bijvoorbeeld worden werkwijzen en technieken van functionele analyse toegepast op de studie van PDE's op gebieden van complexe ruimte. Algebraïsche meetkunde speelt een belangrijke rol bij de studie van de distributie van complexe algebraïsche en analytische sets en toepassingen in de fysica. Als alternatief worden analytische methoden in de theorie van algebraïsche en hypergeometrische functies, in de beschrijving van de structuur van discriminantal sets. Andere voorbeelden zijn het onderzoek naar multidimensionale differentievergelijkingen, analytische voortzetting van functies en sets.

Programmaleider

Professor augustus TSIKH

Professor Tsikh werkte aan de universiteiten van Stockholm, Bordeaux, Berlijn, Calabrië (Italië), Armidel (Australië), Max Planck Instituut in Bonn, Institut Mittag-Leffler in Stockholm.

Onderzoek belangen: complexe analyse, algebraïsche meetkunde, tropische meetkunde, signaalverwerking, wiskundige fysica (supersnaartheorie, thermodynamica)

Toelatingseisen:

Master's degree (of gelijkwaardig) in wiskunde, natuurkunde, of Computer Science; gewenste kwalificaties: goede kennis van wiskundige analyse; een adequaat niveau van Engels taalvaardigheid (certificaat of ander document) van toepassing op het Centre for International Education en Certified Testen voor een certificaat als je het niet hebt, de Russische taal voorbereidende cursus is beschikbaar.

ACCOMMODATIE:

On-campus accommodatie is beschikbaar: één ensuite kamer 45 € per maand, twee-kamer en suite 30 € per maand.

Praktisch:

Luchthaven transfer, uitnodigingsbrief voor een Russische studie visum en een optionele survival loop van Russisch als vreemde taal worden geleverd door de universiteit.

Onderzoek

prof Ari Laptev

Professor Ari Laptev (Imperial College London, KTH, Institut Mittag-Leffler) leidt de universiteit team om academisch onderzoek en expertise te ontwikkelen in het laboratorium van complexe analyse en differentiaalvergelijkingen. Het project wordt gesteund door de regering van de Russische Federatie.

Leerplan

basiscursussen

  • Complex en functionele analyse 5 (180)
  • De huidige problemen in de wiskunde 5 (180)
  • Algebraïsche meetkunde 5 (180)

keuzevakken

  • De verwerking van experimentele gegevens 3 (108)
  • Methodologie van proefschrift Bereiding 3 (108)
  • Academisch Engels 3 (108)
  • Basic Engels 3 (108)
  • Russisch (tegen betaling van toepassing) 3 (108)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,850 EUR
De kosten niet inclusief accommodatie en de kosten van levensonderhoud.
Locations
Rusland - Krasnojarsk, Kraj Krasnojarsk
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates