Phd in onderzoek opleiding pedagogische middelen en leerprocessen in de kleuterschool en de school

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

PhD in Research opleiding pedagogische middelen en leerprocessen in de kleuterschool en de school

USN biedt een doctoraat in onderzoek opleiding pedagogische middelen en leerprocessen in de kleuterschool en school. Het programma werd geaccrediteerd in het najaar van 2012.

Het programma:

  • In de voorhoede van de kennis over de nationale en internationale onderzoek naar pedagogische middelen en de betekenis daarvan voor leerprocessen en resultaten in de kleuterschool, de school en de lerarenopleiding
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van de theorie en de kennis die relevant zijn voor de beroepspraktijk in kleuterscholen en scholen
  • Bijdragen tot de analyse, ontwikkeling en hervorming van de gevestigde praktijken in het pedagogisch gebied

professionele nadruk

Het programma profiel bestaat uit het onderwijs de wetenschap en de wetenschap van de tekst. Pedagogische middelen "verwijst naar traditionele leerboeken en andere materialen die worden gebruikt in het onderwijs, evenals andere typen middelen, zoals: gesprekken en interacties; symbolen en taal; vormen van expressie zoals dans, beweging, film en muziek; evenals het onderwijs en evaluatiemethoden. Het concept van het leren is geworteld in een brede sociaal-culturele benadering die zich richt op zowel individuele als collectieve leerprocessen en de relaties tussen cultuur, de activiteiten en het leren.

programma Plan

Het Programma Plan onderzoekt drie gebieden:

  • hoe leermiddelen zijn opgenomen in de activiteiten die plaatsvinden in de kleuterschool, de school en de lerarenopleiding
  • hoe deze leermiddelen worden gebruikt en getransformeerd door middel van individuele en collectieve leerprocessen
  • het ontwikkelen, testen en analyseren van pedagogische middelen

De vraag naar mensen met deskundigheid op het niveau van associate professor neemt toe. Dit heeft opengesteld voor zowel onderwijs en onderzoek functies bij hogescholen en functies bij onderzoeksinstituten.

Beheer vereist ook een toename van het personeel met het onderzoek bevoegdheid met betrekking tot de kleuterschool, de school en de lerarenopleiding.

Toelating

Vacatures worden geadverteerd op onze website. Toelating vereist een master's degree, normaal gesproken met een cijfer van B of beter. Kandidaten met externe financiering worden continu toegelaten. De aanvragen zullen worden verwerkt in de komende bestuursvergadering, normaal gesproken binnen twee tot drie maanden na indiening.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Lees Minder
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Meer Minder