Read the Official Description

Het programma is ontworpen om de behoeften van de beoefenaars die wensen om een ​​bepaald aspect van hun vakgebied van de onderzoekspraktijk te voldoen. De kandidaten gaan op hoog niveau, praktijkgericht onderzoek in een van de onderzoeksgebieden. Het is een onderzoeks-diploma waarvan het doel is om professionals om een ​​relatie tussen onderzoek en hun professionele activiteiten te ontwikkelen helpen.

Gastprofessoren van partneruniversiteiten zal betrokken als docenten en adviseurs in het programma. Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan Erasmus mobiliteit voor studie en stage. De voertaal is Engels.

Diploma: Doctor's degree in Pedagogiek (PhD).

Toelatingseisen: Master's degree in de Pedagogiek, Psychologie, Pedagogische beheer of Humanitarian Wetenschappen, Sociale Wetenschappen, Sociale voorzieningen en maatschappelijke hulp als professionele ervaring in het onderwijs ten minste 3 jaar. Bespreking van het thema of probleem in pedagogie, waar het onderzoek is gedaan in de ingediende document, is vereist.

Studieduur: 3 jaar full-time studie.

Studie programma bestaat uit 2 delen:

  • Wetenschappelijk onderzoek: het individu onderzoek, voor te bereiden en het ontwerp van het proefschrift arts; publicatie van onderzoeksresultaten (3 publicaties); presentatie van de onderzoeken resultaten in het wetenschappelijke conferenties; de theoretische seminars; de praktijk van professor assistent of assistent van de hoofdonderzoeker in het maken en uitvoeren van projecten van de onderzoeken werken- 112 CP studiepunten (168 ECTS);
  • Theoretische studies (Een deel (verplicht) - de module van de ontwikkeling van onderzoek en intellectuele competenties; B deel (optioneel) - de module van de ontwikkeling academicals competenties; C deel (vrije keuze)) - 32 CP studiepunten (48 ECTS).

Om de doctorale studie te voltooien moet de student 144 CP (216 ECTS) verdienen.

Eindtoets, worden gebracht: examens Doctor's in Pedagogiek en in vreemde taal (Engels, Duits of Russisch) en het proefschrift arts.

Tarief studie: 3200 euro per jaar. Bent u geïnteresseerd in de studie aan Rezekne University of Applied Sciences vullen aanvraagformulier op dit adres: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Program taught in:
Engels
Rezekne University of Applied Sciences

See 1 more programs offered by Rezekne University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
3,490 EUR
per jaar.
Deadline
Vraag informatie aan
Spring Intake
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Einddatum
Mar. 1, 2022
Application deadline
Vraag informatie aan
Spring Intake
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Sept. 1, 2022
Application deadline
Juli 1, 2019
Autumn Intake

Mar. 2019

Location
Application deadline
Vraag informatie aan
Spring Intake
Einddatum
Mar. 1, 2022

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juli 1, 2019
Autumn Intake
Einddatum
Sept. 1, 2022