Het programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van beoefenaars die een bepaald aspect van hun praktijkgebied willen onderzoeken. Kandidaten beginnen aan hoogstaand, praktijkgericht onderzoek naar een van de onderzoeksgebieden. Het is een onderzoeksgraad die tot doel heeft professionals te helpen een relatie te ontwikkelen tussen onderzoek en hun professionele activiteiten.

Gastdocenten van partneruniversiteiten worden als docent en adviseur bij het programma betrokken. Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan Erasmus-mobiliteit voor studie en stage. De instructietaal is Engels.

Kwalificatie toegekend: Doctor's degree in Pedagogy (PhD).

Toelatingseisen: Master's degree in Pedagogiek, Psychologie, Educational management of Humanitarian Sciences, Sociale Wetenschappen, Sociaal welzijn en sociale bijstand als professionele ervaring in het onderwijs ten minste 3 jaar.

Bespreking van het thema of probleem in de pedagogiek, waarover onderzoek is gedaan in de ingediende paper, is vereist.

Studieduur: 3 jaar voltijds onderzoek.

117372_RTA3.jpg

Studieprogramma bestaat uit 2 delen:

  • Wetenschappelijk onderzoek: het individuele onderzoekswerk ter voorbereiding en ontwerp van het doctoraatsverhandeling; publicatie van onderzoeksresultaten (3 publicaties); presentatie van onderzoekers resultaten in de wetenschappelijke conferenties; de theoretische seminars; de praktijk van hoogleraarassistent of assistent van de hoofdonderzoeker bij het maken en uitvoeren van projecten van de onderzoekswereld: 112 CP-credits (168 ECTS);
  • Theoretische studies (een deel (verplicht) - de module voor de ontwikkeling van onderzoek en intellectuele competenties; B deel (optioneel) - de module van de competenties van ontwikkelingswetenschappen; C deel (gratis keuzevak)) - 32 CP-punten (48 ECTS).

Om een doctoraatsstudie te voltooien, moet de student 144 CP (216 ECTS) verdienen.

Eventuele eindtoets: een doctoraatsexamen in de pedagogiek en in een vreemde taal (Engels, Duits of Russisch) en het proefschrift van de arts.

Studiebedrag: 3200 EUR per jaar.

Als u geïnteresseerd bent in de studies op Rezekne University of Applied Sciences vul dan het sollicitatieformulier in op dit adres: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rezekne University of Applied Sciences

Zie 1 andere vakken van Rezekne University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op July 1, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
3,490 EUR
per jaar.
Deadline
Vraag informatie aan
Spring Intake
Vraag informatie aan
Autumn Intake
Op locaties
Op datum
Einddatum
mrt 1, 2022
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Spring Intake
Begindatum
sep 2019
Einddatum
sep 1, 2022
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Autumn Intake
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Spring Intake
Einddatum
mrt 1, 2022

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Autumn Intake
Einddatum
sep 1, 2022