Read the Official Description

PhD in Plasmafysica en Nuclear Fusion

Het PhD programma is bekroond met een Quality onderscheiding van de Spaanse ministerie van Onderwijs en Cultuur.

Doelstellingen

Het PhD-programma in de plasmafysica en kernfusie heeft tot doel de studenten te voorzien van een stevige achtergrond in de plasmafysica en kernfusie, evenals in de onderzoeksmethoden die in het veld met een bevoegde mogelijkheid om resultaten te evalueren. Er wordt ook verwacht dat de studenten bekend originele bijdragen (met inbegrip van artikelen in wetenschappelijke tijdschriften) en dat zij tonen de capaciteit voor teamwerk en de vereiste geschiktheid om de wetenschappelijke en technologische vooruitgang te verbeteren, binnen de professionele en academische contexten.


In nauwe samenwerking met de Master in Nuclear Fusion Science and Engineering Physics (of gelijkwaardig diploma), zij nastreeft geavanceerde opleiding op het gebied van plasmafysica en kernfusie, om te worden opgenomen om teams in universiteiten of specifieke projecten in de Europese Unie te onderzoeken . Bovendien is het definitieve besluit om de volgende stap te grote internationale installatie ITER in Cadarache te bouwen, Frankrijk vereist een grote hoeveelheid gespecialiseerde menselijk kapitaal. Studenten zullen een solide basis te verwerven in een bepaald gebied binnen de plasmafysica en kernfusie, zullen zij de juiste methoden van onderzoek te leren en ze in staat om een ​​onafhankelijk en origineel onderzoek te bereiken, in nauwe samenwerking met het werk teams in het veld zal zijn.

Minimumeisen

* Diploma in Advanced Studies (Diploma de Estudios Avanzados (DEA) of gelijkwaardig diploma.


* In bijzondere gevallen kan de toelating worden overwogen als de kandidaten ten minste 60 studiepunten in de officiële Graduate programma's of een Master afgerond. In elk geval wordt een minimum van 300 studiepunten in zowel undergraduate en graduate programma's afgerond nodig.


* De optimale kandidaat is een student met een Master in Nuclear Fusion Science and Engineering Physics binnen het officiële Postgraduate Program aan de Universidad Carlos III.

Internationale studenten

Zij moeten een gelijkwaardig diploma aan die nodig zijn voor nationale studenten te houden. De aanvragers moeten aantonen dat de mate maakt hen in staat stelt om in te schrijven in een Postgraduate Program in het land waar de graad werd verkregen.


Alle academische documenten moeten worden gelegaliseerd, hetzij langs diplomatieke weg of door de Apostille van Den Haag overeenkomsten, met uitzondering van documenten binnen de Europese Unie of de Europese Economische Ruimte.


Alle documenten moeten officieel worden vertaald in het Spaans.


Aanvraagformulier moet omvatten:

  •     Een gewaarmerkt afschrift van de mate reeds verkregen.
  •     Academische transcripties.
  •     Curriculum vitae.
  •     Een kopie van het nationaal identificatienummer / Paspoort.
  •     Twee ID foto's.
  •     Motivatiebrief.
  •     Twee brieven van de referentie.
Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Carlos III University of Madrid »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Prijs
106 EUR
PhD uitwerking vergoeding
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum