Phd in politieke geografie

University of Ostrava

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Phd in politieke geografie

University of Ostrava

Inspanningen om de lokale en regionale ontwikkeling te koppelen binnen de context van de mondiale ontwikkeling en de wereld geo-politiek, geo-economie en geo-cultuur leidde een groep van politieke geografen om te zoeken naar samenwerking met deskundigen op het gebied van politieke wetenschappen en internationale betrekkingen waardoor een interdisciplinaire vakgebied getiteld politieke en culturele geografie, de enige in zijn soort koppelen studie van geselecteerde geografische disciplines met de politieke wetenschappen, die onder meer gekozen hoofdstukken uit de wereldgeschiedenis en de fundamentals van de sociologie omvat.

In dit veld kunt u een levendige belangstelling voor geografie met studies van de internationale betrekkingen, politicologie, antropologie, sociologie en geschiedenis te combineren. De studie zal u met brede kennis van de politieke en culturele realiteit van de wereldwijde macro-regio's, alsook met een uitgebreide kennis van de huidige werking van de geglobaliseerde wereld, die in de diplomatie, de journalistiek kan worden toegepast, of in verschillende organisaties gericht op overleg, het werken met immigranten en vluchtelingen, humanitaire activiteiten, etc. U kunt zich aanmelden voor de studies in de politieke en culturele geografie aan The Bachelor's, master- en doctoraal niveau.

De politieke en culturele geografie onderzoek belangstelling is gespecialiseerd in de internationale betrekkingen, politieke en economische geografie, geopolitiek, toegepaste sociologie, sociologie van etniciteit en nationalisme, etnische minderheden, culturele geografie, historische geografie en regionale studies.

Graduate Profile en Carrièremogelijkheden:

De afdeling biedt een aantrekkelijke studie voor die geinteresseerd in toekomstige betrokkenheid bij de teelt van hun eigen gemeenschap, gemeente, regio of de staat. Het is bedoeld voor diegenen die graag solliciteren naar banen in de prestigieuze Europese structuren en instellingen bij het aanpakken van mondiale vraagstukken van onze planeet, alsmede de complexiteit van de internationale betrekkingen, met inbegrip van de diplomatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Tsjechië - Ostrava, Moravië-Silezië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates